"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Βασίλης Τσίπας : Yπάρχουν αδιάθετες εργατικές κατοικίες στη Σωτήρα Τρικάλων ΟΜΩΣ βρίσκονται σε εκκρεμοδικία ενώ οι μόνοι που έχουν δικαίωμα είναι οι επιλαχόντες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αφορμή τη δυνατότητα που δίνει ο ΟΑΕΔ σε οικογένειες να αποκτήσουν δικό τους σπίτι  και μάλιστα, δωρεάν, σε πολίτες με έντονες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες που στερούνται κατοικίας , “άναψε” … το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΕΔ στα Τρίκαλα από ενδιαφερόμενους δεδομένου ότι στη Σωτήρα υπάρχουν 12 εργατικές κατοικίες οι οποίες παραμένουν κενές και αδιάθετες, απευθυνθήκαμε στον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Τρικάλων κ Βασίλη Τσίπα για τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

“Πράγματι αυτές τις ημέρες έχουμε πληθώρα ερωτημάτων από πολίτες για αυτό το θέμα. Ενημερώνουμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους ότι αυτό αφορά περιπτώσεις κατοικιών οι οποίες δεν διατέθηκαν σε δικαιούχους με κλήρωση. Στα Τρίκαλα και στον οικισμό της Σωτήρας δεν υπάρχουν αδιάθετες κατοικίες. Υπάρχουν 12 κατοικίες οι οποίες διατέθηκαν μεν με κλήρωση αλλά μετά τον τελικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τις προϋποθέσεις και τους αφαιρέθηκε η κυριότητα. Αυτοί προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και η υπόθεση βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμοδικία. Σε κάθε περίπτωση που η έκβαση θα είναι σε βάρος κάποιου εξ αυτών , επόμενος δικαιούχος θα είναι ο πρώτος επιλαχών” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης