"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Για ποιόν χτυπάνε… τα νταούλια;

lafarm

Σχετικά άρθρα

armanto

Υπάλληλος στο φαρμακείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κου Σιμορέλη , ο Αρμάντο ,  εθεάθη να χτυπάει τα ταμπούρλα της φιλαρμονικής του Δήμου Τρικκαίων , καθώς αποτελεί μέλος της.

Απαρατήρητο θα περνούσε σε μια άλλη χρονική περίοδο, αλλά ο συνειρμός που δημιουργείται δε μας αφήνει αδιάφορους.

Θα συμβουλεύαμε τον κύριο Αρμάντο, πέραν των τελετουργικών εκδηλώσεων, κάθε φορά που βλέπει το αφεντικό του να ψηφίζει Μνημόνια, ΕΝΦΙΑ. Περικοπές….να ανοίγει τα «πιάτα» του και να τα κλείνει με όλη του τη δύναμη…όταν πάλι πηγαίνουν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και επαιτούν για φάρμακα…..να παίρνει το ταμπούρλο του και να δίνει μια στα αφτιά του αφεντικού του.

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά έτσι για να ξυπνάνε τα «αριστερά» πνεύματα.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μερικοί που νομίζετε ότι τώρα διορθώνετε ότι χάλασε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ 40 χρόνια, έχετε μεγάλη πλάκα. Αυτό που γίνεται τώρα “σύντροφοι”, είναι η πλήρης ισοπέδωση, η πιο βάρβαρη και ληστρική επίθεση σε ότι είχε απομείνει όρθιο τα τελευταία 5 χρόνια από τα καταστροφικά μνημόνια της ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑΣ. Τώρα αν το να βαφτίζετε το “αριστερό” σας μνημόνιο αναγκαίο κακό και αν εκτιμάτε πως διορθώνετε τα κακώς πραχθέντα των προηγουμένων με την αντιλαϊκή σας αναλγησία τι να πω. Περαστικά σας, αν και μάλλον η ασθένεια σας είναι ανίατη. Πάντως αυτή η προκλητική αναισθησία σας σίγουρα δε θα σας βγει σε καλό. Ρωτήστε και τους καινούριους συντρόφους-συνεργάτες σας και συναγωνιστές σας στην ψήφιση, υιοθέτηση, πιστή τήρηση και πλήρη υποταγή στα μνημόνια τους ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΟΥΣ, για το πως εισέπραξαν τις “ευχαριστίες” του λαού για τις αγαθοεργίες τους τις οποίες τώρα εσείς στο όνομα της ανατροπής τους, αναλάβατε να συνεχίσετε με ιδιαίτερο ζήλο, με περισσότερη σκληρότητα. Η χλεύη του κόσμου ακολουθεί και θα συνεχίσει να ακολουθεί και για το υπόλοιπο της ζωής τους τους προηγούμενους κυβερνώντες, αλλά μάλλον ζηλέψατε τη μοίρα τους γι’ αυτό και βαλθήκατε να είστε εσείς που θα ολοκληρώσετε το ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού. Λίγη ντροπή και τσίπα λοιπόν, αλλά που να βρεθεί σε ανθρώπους χωρίς καρδιά, χωρίς ψυχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης