"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Για το βιασμό 22χρονης κόρης φίλου του κατηγορείται 40χρονος Λαρισαίος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την 22χρονη κόρη φίλου του, κατηγορείται πως βίασε 40χρονος Λαρισαίος. Ο φερόμενος ως δράστης, έχοντας παρουσιαστεί ως «οραματιστής – πνευματιστής» με «υπερφυσικές ιδιότητες» και πως είχε «τη δύναμη να θεραπεύει πάσχοντες», κλήθηκε από τον πατέρα να τον βοηθήσει στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η κόρη του, της ελαφράς νοητικής υστέρησης.

Ο 40χρονος …«πεφωτισμένος» που προσφέρθηκε να βοηθήσει και θα γιάτρευε «διά της χάρης του Θεού» τη «μειωμένη πνευματική και νοητική κατάσταση» της 22χρονης – σύμφωνα και με τη μηνυτήρια αναφορά – καταχράστηκε την εμπιστοσύνη του φίλου του και το περασμένο καλοκαίρι βίασε την 22χρονη.

Ο βιασμός περιγράφεται αναλυτικά από το θύμα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, αλλά εξίσου προκλητικά είναι όσα φέρεται να της υποδεικνύει εν είδει προτροπής αλλά απειλής στην πραγματικότητα, ο 40xpovos μετά τον βιασμό και ο οποίος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα συστήνει στην 22χρονη «να πλυθεί» και να «φτιάξει λίγο ιη διάθεσή της».

Σκηνή που περιγράφει η 22χρονη στη μήνυση, σημειώνοντας πως «όταν ολο­κλήρωσε την πράξη, μου τόνισε με τρόπο επιτακτικό ότι δεν έπρεπε να μι­λήσω σε κανέναν, πόσο μάλλον στον πατέρα μου διότι θα χαλούσα τη φιλία τους, αν όμως μιλούσα μου δήλωσε ότι θα με έβγαζε τρελή».

«Δεν είχα ιη δύναμη να αντιδράσω» προσθέτει η 22χρονη «ήμουν μουδια­σμένη, ένιωθα περίεργα και αμήχανα, ήμουν σαστισμένη, φοβισμένη και απορημένη οπότε» ο 40χρονος «μου συνέστησε να φτιάξω λίγο τη διάθεσή μου, να πάω να πλυθώ και να βγω από το σπίτι, ώστε να μην αναρωτιούνται πού είμαι για να μην εμφανιστεί από πουθενά ο πατέρας και με βρει εκεί πά­νω μόνη μου μαζί του γιατί όπως είπε «δεν κάνει, να με βρει εδώ μαζί του». Πριν ανοίξω την πόρτα μού είπε αυτο­λεξεί “και θυμήσου, μη μιλήσεις που­θενά, όπως» είπαμε κάποια πράγματα τα κρατάμε μαζί μας μέχρι τον τάφο μας”».

Πηγή: εφημ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης