"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Δήμος Πύλης….γυναικεία υπόθεση!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχουμε ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα για τους μνηστήρες του Δήμου Πύλης. Από τον ήδη Δήμαρχο Κώστα Μαραβα μέχρι τον γιατρό Θεόδωρο Χήρα. Όμως τελικά μήπως ο Δήμος Πύλης είναι γυναικεία υπόθεση; Λέτε να ήρθε η ώρα η Μάνη Γιαννοτακη να τραβήξει μπροστά και να διεκδικήσει το Δήμο; Θα δούμε! Πάντως σε αρκετούς αρέσει η ιδέα αυτή. Περιμένουμε κι από την ίδια να μας εκπλήξει ευχάριστα με το ενδεχόμενο να γίνει η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Πύλης και γενικότερα η πρώτη Δήμαρχος του Νομού Τρικάλων.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα κλείσει τις εμφυλιακές πληγές των Κουφογαζικών και των Μαραβικών και θα είναι μια υποψηφιότητα από το χώρο της Δεξιάς που δεν θα μπορεί να νικήσει εύκολα κανείς.

  2. Και μετά από το Δήμο την περιμένει και η Βουλή!
    Επιτέλους οι άξιοι εργάτες του κόμματος να ανταμείβονται και να επιβραβεύονται.

  3. Πόσα βόλια θα δεχθεί ακόμα αυτός ο έρημος ο Μαράβας;
    Τί παράπονο έχουν;
    Τους χόρτασε λουκάνικα και κεράσματα.
    Πού θα βρουν καλύτερα;

  4. Παιδιά αν είναι να πάει η Μάνη για Δήμαρχος Πύλης να πάει κι ο Γιώργος ο Γώγος για Αντιπεριφερειαρχης να γελάσει κι κάθε πικραμένος.

  5. Αν σκεφτούμε ότι το ποσοστό των γυναικών είναι μεγαλύτερο από εκείνο των ανδρών τότε έχει περισσότερες πιθανότητες εκλογής από ένα άνδρα.
    Αυτό βέβαια δεν αρκεί.
    Η εξυπνάδα και η καπατσοσύνη με μια ωραία παρουσία είναι το κερασάκι στην εκλογική επιτυχία.
    Τόσα χρόνια στο πλευρό του Κουφογάζου και του Μαράβα αλλά και οι άριστες σχέσεις με τον σπεσιαλίστα των εκλογομαγείρων Νίκο Τόλια κάνουν την υποψηφιότητα της αχτύπητη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης