"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : Προς Τρικαλινούς δεξιούς μήνυμα ειρήνης και αγάπης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Λήθη στο παλαιό :Είναι γεγονός ότι οι δύο παρατάξεις που κυβέρνησαν τη χώρα στη μεταπολίτευση με τα οδυνηρά αποτελέσματα που βιώνει ο ελληνικός λαός σήμερα ουδέποτε έκαναν την αυτοκριτική τους και δεν παραδέχθηκαν τα διαχρονικά τους λάθη.

Και ναι μεν το ΠΑΣΟΚ το εκλογικό σώμα το τιμώρησε πολιτικά ,την ΝΔ όμως αναγνωρίζοντας ότι έχει τις λιγότερες ευθύνες της παρούσας καταστροφής ετοιμάζεται να της δώσει άλλη μια ευκαιρία στις επόμενες εκλογές.

Η ανάδειξη του κ. Μητσοτάκη δημιούργησε ελπίδες στο πάλαι ποτέ κόμμα των ” νοικοκυραίων ” ότι οι παλαιοκομματικές λογικές και πρακτικές θα έδιναν τη θέση τους σε νέες ιδέες και σύγχρονες πολιτικές. 

Φευ έπρεπε να έρθουν οι διαδικασίες ανάδειξης νέου προεδρείου στη ΝΟΔΕ για να διαψεύσουν κάθε ρομαντικό και αγνό δεξιό .

Όπως τον παλαιό αρρωστημένο καιρό οι μάχες και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των φατριών του τοπικού μικρόκοσμου των  μισθοφόρων της παράταξης (που ουδόλως ενδιαφέρουν τους υγιώς σκεπτόμενους Τρικαλινούς) ,για το αν τα ηνία της κομματικής οργάνωσης θα τα πάρει ο α. κομισάριος η ο β. υποτακτικός του εκάστοτε πολιτικού γραφείου.

Λες και η παράταξη αλλά και η κοινωνία δεν διαθέτει νέα και αυτοδημιούργητα στελέχη με επαγγελματική αξία και επιστημονικές περγαμηνές που έχουν διάθεση και προσόντα να προσφέρουν.

Άλλωστε οι προηγούμενες ηγεσίες της Νομαρχιακής απέδειξαν περίτρανα την χαρακτηριστική ανεπάρκειά τους στις προηγούμενες εθνικές και αυτοδιοικητικές αναμετρήσεις .

Άξιο επισήμανσης είναι ότι όλοι οι πρόεδροι μετά τον χαρισματικό κ.Ζουρνατζη ήταν διορισμένοι στο δημόσιο άρα και όμηροι από τοπικούς βουλευτές.
Η παράταξη σήμερα οφείλει και έχει χρέος απέναντι στο τόπο να δώσει τον αγώνα για την νίκη στις επόμενες εκλογές ενωμένη και με τους καλύτερους.
Το διακύβευμα των Δημοτικών και περιφερειακών εκλογών (αρμοδιότητα των τοπικών κομματικών οργανώσεων ) είναι μεγάλο .Δεν πρέπει να χαθεί κανένας Δήμος  αλλά και η Περιφέρεια .
Ήδη η τελευταία δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research ( 10 μονάδες πτώση της δημοφιλίας του νυν περιφερειάρχη μέσα σ ένα χρόνο σε επίπεδο Θεσσαλίας χωρίς καν να έχει εμφανισθεί αντίπαλος) δείχνει ότι το έργο της νέας διοίκησης της ΝΟΔΕ θα είναι δύσκολο.
Απαιτείται να πρυτανεύσει σύνεση και οι δύο μονομάχοι (είναι υγεία σ ένα δημοκρατικοί κόμμα να υπάρχουν πάνω από ένας συνδυασμοί και δεν αντιλαμβάνομαι την οργή κάποιων) να αφεθούν από τους πάτρωνες τους να κάνουν τον αγώνα τους στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού που διακρίνει τη ΝΔ.
ΑΝ δεν έχουν τέτοια διάθεση καλό είναι να αποσύρουν τις υποψηφιοτητές τους υπέρ ενός κοινά αποδεκτού υποψηφίου για το καλό της παράταξης.
( Η πρόταση του Δεξιού Ψάλτη είναι ο δικηγόρος εξ Καλαμπάκας ,πρώην πρόεδρος τοπικής και πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κ.Ηλίας Νάνης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης