"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Επιστολή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα Κέντρα Υποστήριξης Γυναικών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό απέστειλαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας των Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας.

Κύριε Περιφερειάρχη,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας των Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω κέντρα προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε γυναίκες θύματα βίας. Οι υπηρεσίες τους καθίστανται ακόμα πολυτιμότερες σήμερα, όπου το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας παρουσιάζει ιδιαίτερη έξαρση.

Μέχρι σήμερα τα εν λόγω κέντρα λειτουργούν σε επίπεδο δήμου με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Στο νέο ΕΣΠΑ, η λειτουργία και η χρηματοδότηση των κέντρων εντάσσεται στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων. Είναι λοιπόν απαραίτητο, σε αυτή την κατεύθυνση, η Περιφέρεια Θεσσαλίας να δρομολογήσει έγκαιρα την ένταξή τους στην νέα χρηματοδοτική φάση, ώστε να μην διαταραχθεί η λειτουργία τους.

Στο πλαίσιο των παραπάνω σας προσκαλούμε να ενεργήσετε στην κατεύθυνση της έγκαιρης ρύθμισης όλων των γραφειοκρατικών παραμέτρων ώστε τα Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας της περιοχής μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους.

Με εκτίμηση.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

Δριτσέλη Παναγιώτα

Σιμορέλης Χρήστος

Παπασίμος Γεώργιος

Ευαγγελόπουλος Αθανάσιος

Πρινάρη Βασιλική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης