"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» στην περιφορά του Επιταφίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», όπως κάθε χρόνο, θα συνοδεύσει  και φέτος τον Επιτάφιο του Ι. Ν. Αγ. Βησσαρίωνος της πόλης μας, την Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018.

Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» στην περιφορά του Επιταφίου
Η ίδρυση της Φιλαρμονικής είναι συνυφασμένη με την ίδρυση του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» το 1981. Ιδρύθηκε από την καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου, κ. Αναστασία Κασιώλα, με στόχο να προσφέρει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές τους εμπειρίες και επαγγελματικές αναζητήσεις.Στην επιτυχημένη εξέλιξη και πορεία της,συνετέλεσε η -από την ίδρυσή της και επί σειρά ετών- εξαιρετική διδασκαλία, μουσική προετοιμασία καιδιεύθυνση τουαείμνηστουαρχιμουσικού και μαέστρου κ. Γ. Καρυδάκη.
Το «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» είναι σήμερα το μοναδικό Ωδείο στην Ελλάδα,πουδιαθέτει,χωρίς καμία επιχορήγηση,φιλαρμονική μπάντα πνευστών και κρουστών οργάνων, προσφέροντας σε όλους τους σπουδαστές του τη δυνατότητα δωρεάν σπουδής των οργάνων της φιλαρμονικής. Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», από την ίδρυσή της έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητες εκδηλώσεις τελετουργικού, επετειακού και θρησκευτικού χαρακτήρα, και σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, στα Τρίκαλα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Επίσης ,μέλη των Νεανικής Χορωδίας του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» και φέτος θα ψάλλουν τα Εγκώμια στον Ι. Ν. Αγ. Βησσαρίωνος κατά την Ακολουθία του Επιταφίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης