"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

ΝΤΡΟΠΗ να καμαρώνουμε για τις ελεημοσύνες…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εδώ και χρόνια φωνάζουμε πως η άσφαλτος που ρίχνει ακόμη και μέσα στα χωράφια η Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν είναι αναπτυξιακή πολιτική που θα δώσει λύση στο πρόβλημα τόσο της φτώχειας, αλλά κυρίως της ανεργίας. Όμως αντί αυτού, η Περιφέρεια καμαρώνει που μοίρασε 170.000 κιλά ρύζι σε 36 φορείς και 25.000 απόρους και ευπαθείς ομάδες, τα οποία επίσης είναι της Ε.Ε..

Μάλιστα η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα τόνισε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και σε συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης. Έτσι, αναμένεται να διανεμηθούν περισσότερα από 170.000 κιλά ρύζι σε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε συνεργασία με τους δήμους, φροντίζουμε ώστε η βοήθεια αυτή να φθάσει σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και που έχουν πληγεί από την κρίση».

Αφού δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, τουλάχιστον μην καμαρώνεις σαν γύφτικο σκεπάρνι κυρά μου, για τις ελεημοσύνες και μάλιστα όταν είναι των άλλων…

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Χ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης