"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Οριστικό: Χωρίς Παζάρι φέτος στη Λάρισα – Τι θα γίνει με το «Πάρκο Των Ευχών»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τη ματαίωση της φετινής διοργάνωσης του Παζαριού και σημαντικές αλλαγές στη διοργάνωση του Πάρκου των Ευχών, ανακοινώνει ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τον covid 19 και με δεδομένες τις επιστημονικές εκτιμήσεις για την πιθανή εκδήλωση δεύτερου γύρου.

Tο Σεπτέμβρη το Παζάρι της Λάρισας, το μεγαλύτερο παζάρι της χώρας, με ιστορία αιώνων στην πόλη, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Τη λήψη της απόφασης επιβάλλει η λογική και το αίσθημα ευθύνης του Δήμου και όλων των δημόσιων αρχών για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία.

Ένα γεγονός επτά ημερών που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση και δημιουργεί συνθήκες μεγάλου συνωστισμού και συγχρωτισμού, χωρίς να είναι δυνατή η διασφάλιση της τήρησης ακόμα του βασικότερου μέτρου πρόληψης: της κοινωνικής απόστασης.

Σημαντικές μεταβολές θα υπάρξουν και σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του «Πάρκου των Ευχών» Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, στην όμορφη περιοχή του Αλκαζάρ.

Με οδηγό πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας, φέτος τις γιορτές δεν θα πραγματοποιηθούν στο Πάρκο οι δράσεις που μπορεί να προκαλέσουν συνωστισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης