"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.1 C
Trikala

Ο παλιός είναι αλλιώς …. !!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα νέο “πόλεμο” ανακοινώσεων πυροδοτούν οι τελευταίες εξελίξεις στο νοσοκομείο Τρικάλων. Η νέα αντιπαράθεση αφορά τον σύλλογο εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Μετά την επιστολή του κ. Κώστα Ντόβα , ακολουθεί μία αξιοπρόσεκτη παρέμβαση της κ. Ματίνας Κούκια Γ. Γρ. του Συλλόγου : 

της Ματίνας Κούκια

 Γ. Γραμματέας Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων

 

Ο επί σειρά ετών, Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων, γνωρίζει, σίγουρα, κάτι περισσότερο, αφού επιβεβαιώνει ότι επί θητείας του, επέτρεπε συμπεριφορές συμφεροντολόγων, να λυμαίνονται το χώρο μας επί πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να τις καταγγέλλει.

Έστω και πολύ αργά, ομολογεί, δημόσια, την ανοχή και συγκάλυψη που προσέφερε, στους προβοκάτορες και τους συμφεροντολόγους, όπως σήμερα τους αποκαλεί.

Ένας ακόμη, λοιπόν, μετανιωμένος Σωτήρας, από τους πολλούς που απέκτησε η χώρα αυτή, τα τελευταία χρόνια, δίνει μάχη να περισώσει ό,τι απέμεινε… και κάνει ανοιχτή πρόσκληση στο κ. Χονδρό να επισκεφτεί και να διαπιστώσει από κοντά τα αποτελέσματα.

Πλανάται πλάνην οικτράν, για ακόμη μια φορά, ο πρώην πρόεδρος, αν νομίζει, ότι το περιτύλιγμα δίνει αξία στο δώρο.

Η άψογη συνεργασία και καλή παροχή υπηρεσιών υγείας, που επικαλείται, οφείλεται στη προθυμία και το φιλότιμο των εργαζομένων, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν, με πίεση εργασίας, με εξαντλητικά ωράρια, με συχνές τιμωρητικές μετακινήσεις, με εμπάθειες, συμπάθειες και εγκλωβισμούς.

Θα συμφωνήσω, εδώ, ότι και αυτά, έχουν πολύ παλιές ρίζες και ανήκουν στην επί σειρά θητειών, του πρώην Προέδρου, που ποτέ δεν τόλμησε να καταγγείλει, αλλά αντιθέτως έγιναν καθεστώς.

Ο πρώην Πρόεδρος με τα 33 χρόνια στη πλάτη του, οφείλει να δώσει εξηγήσεις, δημόσια για όλα αυτά, όχι μόνο στο κ. Χονδρό που καλεί, αλλά και στους εργαζόμενους.

Ένας από τους εργαζόμενους και εγώ, ως νέα Γ. Γραμματέα του συλλόγου εργαζομένων, που και εγώ φέρω στη πλάτη μου 32 ολόκληρα χρόνια.

Και οι δύο, λοιπόν, μάρτυρες της ιστορίας…!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης