"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες ….. για την Τρικαλινή Δεξιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

ND  TRIKALA

Με τον όρο οικογενειοκρατία εννοούν πολλοί την εισβολή του θεσμού της οικογένειας στο δημόσιο γίγνεσθαι . Πρωτότοκη κόρη της κομματοκρατίας, βλέπουμε να έχει  φυτρώσει και να ανθεί στην Τρικαλινή κοινωνία.  

Για να μεταχειριστούμε  όρους  των ημερών , τις “άγιες οικογένειες” του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης , τα Τρίκαλα είναι και αυτά γεμάτα με γόνους πολιτικών οικογενειών .

Ίσως να φαντάζει με επιστημονικό σενάριο αλλά μη σας φανεί παράξενο αν το ψηφοδέλτιο της Δεξιάς στα Τρίκαλα καταρτιστεί ως κάτωθι : 

Έτσι λοιπόν , με χαρά θα έβλεπε ο Σωτήρης Χατζηγάκης τον Μικελε στα έδρανα της βουλής , o Mικέλε βρισκεται καθ΄οδόν προς το  πανεπιστήμιο Harvard  ενώ συμμετέχει ως εμπειρογνώμονας  με ειδικότερο ρόλο στα επενδυτικά και τραπεζικά θέματα στην ομάδα τεχνοκρατών της Νέας Δημοκρατίας . 

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης εύχεται στον γιο του Γιώργο να  ακολουθεί και να υπηρετεί τις αρχές της παράταξης και ο Γιώργος συμμετέχει Ομάδα Εργασίας του Τομέα Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας που θα καταγράψει το Κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.  

Ο  πρώην βουλευτής Θεόδωρος Σκρέκας ευτύχησε να δει τον γιο του Κώστα υπουργό και νυν βουλευτή της Ν.Δ. 

Ο Κώστας Παπαστεργίου ευτύχησε να δει τον Δημήτρη δήμαρχο Τρικκαίων και ίσως τον δει αύριο-μεθαύριο βουλευτή της Ν.Δ.

Άγνωστο τι θα πράξει ο Μιχάλης Ταμήλος αλλά οι φήμες θέλουν οικογενειακό πρόσωπο να καλόβλεπε μια τέτοια εξέλιξη και βέβαια σταθερός πάντα ο πολιτευτής του κόμματος Θανάσης Λιούτας τον οποίο  συνοδεύουν οι ευχές του πατρός Αχιλλέα . 

 

 

 

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η γενεσιουργος αιτία της ΝΔ είναι η οικογένεια Καραμανλή και ακολούθησε η άλλη οικογένεια Μητσοτάκη! Τζακια και παλι τζακια! Ο Αβέρωφ είχε πνευματικά παιδιά τον Σαμάρα και συγγενείς με την οικογένεια Χατζηγακη . Και το Αρχοντικό Χατζηγακη στο Περτουλι του Αβέρωφ δεν ήταν;

  2. ΚΑΛΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ”ΥΛΙΚΟ” ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ; Ε, ΡΕ ΓΛΈΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΚΩΛΟΦΑΡΔΕ ΤΣΙΠΡΑ!
    ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης