"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

Πορεία Ειρήνης την Κυριακή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 14 Μάη την Πορεία Ειρήνης με αφετηρία την πλατεία της Πηγής στις 6.30 μ.μ. και τερματισμό την πλατεία Ρήγα Φεραίου περίπου στις 8.30 μ.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση υποδοχής των ειρηνοδρόμων και ομιλία. Με διακήρυξή της η ΕΕΔΥΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στη Μαραθώνια Πορεία και στις πορείες που διοργανώνονται από τις κατά τόπους Επιτροπές Ειρήνης σε όλη τη χώρα.
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 6 μ.μ. με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγής. Στη συνέχεια θα δοθεί η η εκκίνηση της πορείας που θα βαδίζει προς Τρίκαλα με ολιγόλεπτη στάση στην πλατεία Αγίας Μονής όπου μπορούν να ενσωματωθούν όσοι ειρηνοδρόμοι το επιθυμούν. Η άφιξη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου υπολογίζεται να γίνει γύρω στις 8.30 μ.μ. και θα γίνει ομιλία για τους στόχους της φετινής πορείας Ειρήνης. Όσοι επιθυμούν να συμμετεχουν μπορούν να μεταβούν δωρεάν στην Πηγή με αστικό λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 5.30 μ.μ. από το χώρο αφετηριών του Αστικού ΚΤΕΛ.
Στην ανακοίνωση της ΕΕΔΥΕ υπογραμμίζεται: «54 χρόνια μετά την πρώτη απαγορευμένη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που πραγματοποιήθηκε από τον Γρηγόρη Λαμπράκη και τους συνοδοιπόρους του, οι συνθήκες, τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και διεθνώς, επιβεβαιώνουν ότι όσο υπάρχουν οι αιτίες, όσο υπάρχει η καπιταλιστική μήτρα που γεννά τους πολέμους, η απόσταση ανάμεσα στην “ειρήνη με το πιστόλι στον κρόταφο” των λαών και στον πόλεμο δεν είναι μεγάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης