"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Σε Γάλλο υπήκοο ανήκει πιθανώς το πτώμα που βρέθηκε στην θάλασσα μεταξύ Κατηγιώργη και Σκιάθου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε έναν Γάλλο υπήκοο, που έκανε διακοπές στη Σιθωνία Χαλκιδικής και του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί από τους συγγενείς του στις 27 Αυγούστου, φέρεται, κατά πάσα πιθανότητα, να ανήκει η σορός που βρέθηκε προχθές το απόγευμα, να επιπλέει, στον δίαυλο της θάλασσας μεταξύ Κατηγιώργη και Σκιάθου, κοντά στο Βρωμονέρι του Νοτίου Πηλίου.

Ήδη και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, έχει ειδοποιηθεί η οικογένειά του στη Γαλλία, για να έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για να αναγνωρίσει το πτώμα. Η υποψία ότι ίσως η σορός ανήκει στον Γάλλο, εδράζεται στο ότι ο αγνοούμενος φέρεται να είχε ένα διπλό τατουάζ στον δεξιό μηρό του, όπως φέρεται να έχει και η σορός του άνδρα που βρέθηκε στην θάλασσα.

Η εξαφάνιση του Γάλλου, ηλικίας 30-35 χρόνων, είχε δηλωθεί στις 27 Αυγούστου στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και μάλιστα το πτώμα φέρεται να έχει στο χέρι του μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι με ενδείξεις από φεστιβάλ, όπου συμμετείχε ο Γάλλος.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, η σορός φέρεται να ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 30 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., ενδεδυμένο με μαύρο σορτς, έφερε ένα αθλητικό παπούτσι στο αριστερό πόδι και μαύρο υφασμάτινο βραχιόλι στον δεξιό καρπό. Το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη.

Όπως είναι γνωστό, το πτώμα περισυνέλεξε χειριστής θαλάσσιου ταξί, που διενεργούσε δρομολόγιο από Σκιάθο προς Κατηγιώργη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης