"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Συνελήφθη ο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ανάβυσσο ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, του οποίου η τύχη αγνοείτο εδώ και έναν χρόνο, αφότου είχε πάρει άδεια και δεν είχε γυρίσει πίσω στη φυλακή. Κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε αντίσταση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε τη μονοκατοικία – κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες και τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε μέσα.

Συγκεκριμένα οι αρχές παρακολουθούσαν άτομο το οποίο υπέθαλπε τον καταζητούμενο τρομοκράτη και έτσι οδηγήθηκαν στη σύλληψη του. Πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1 αναφέρουν πως ο Ξηρός είχε ενοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και δύο μήνες, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το απόγευμα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ο αρχηγός της Αστυνομίας ενημέρωσε ότι κατά τη σύλληψή του, ο Χριστόδουλος Ξηρός, οδηγούσε ποδήλατο, είχε αφήσει τα μαλλιά του μακριά και τα είχε βάψει ξανθά, ενώ είχε μαζί του όπλο με 13 σφαίρες στη γεμιστήρα και μια σφαίρα στη θαλάμη.

Προηγουμένως ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, διεμήνυσε πως η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη δουλειά της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης