"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Τηλεοπτικό ντιμπέιτ για τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από τη στιγμή που χάλασε κατα 50% το υπουργικό προξενιό των κ.κ. Τσιάρα και Σκρέκα για τους νέους διοικητές των νοσοκομείων Τρικάλων και Καρδίτσας [δώστε μας Πατέρα σας δίνουμε Γρηγορίου ] και προκειμένου να μπει επιτέλους ένας φραγμός , έντονος είναι ο προβληματισμός για την διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπειτ προκειμένου οι τοπικές κοινωνίες να διαμορφώσουν άποψη .

Ήδη μέχρι τώρα δήλωσαν συμμετοχή οι κ.κ. Ντίνος Μπάρδας , Βασίλης Αναγνωστόπουλος , Κώστας Πατέρας , Kώστας Γρηγορίου , Κώστας Τσίγκας , Γιάννης Χάϊδος , Χρυσάνθη Δαλκαφούκη και Στέφη Κωστοπούλου.

Στην τηλεοπτική μονομαχία θα συμμετάσχει και ο Δ. Παρθένης για να πάρει το αίμα του πίσω.

Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι προέταξαν το ήθος τους πάνω από το πολιτικό κερδοσκοπικό τους όφελος, αρνούμενοι να συμμετάσχουν.

Ερωτήσεις θα δεχθούν μόνο από τις διάφορες ομάδες γιατρών και νοσηλευτών που ζουν και βασιλεύουν τα τελευταία χρόνια στο νοσοκομείο.

Η σκέψη είναι της Νέας Δημοκρατίας τη στιγμή που ετοιμάζεται να επαναφέρει την τάξη σ’ αυτή την χώρα ενώ το ντιμπέιτ θα είναι με ειδική σήμανση ακατάλληλου περιεχομένου .

Καλά δεν ήμασταν 4 χρόνια τώρα που καταπίναμε αμάσητα όλα τα αριστερά μνημονιακά μέτρα ;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι τέρμα ηλίθιος κάποιος, για να μην έχει αντιληφθεί ακόμα πως δεν έχει κανένα νόημα για το ποιος θα είναι διοικητής.

Κι όμως, υπάρχουν πολλοί. Δεν πειράζει, θα το αντιληφθούν.

Χορτάσαμε με αναλύσεις καθημερινά από κάποια σαπιοκάραβα.

Άτιμη κοινωνία.

Είναι πολύ διασκεδαστικό 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης