"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Χρήστος Μπάτζιος: Mακρύ χέρι του Γιώργου Οικονόμου o Σπανός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον αέρα της Λέσχης 97,6 ο επανεκλεγείς αναπληρωτής γραμματέας Χρήστος Μπάτζιος, με σαφείς αιχμές:

«Κάποιοι άνθρωποι δώσανε στον Θανάση Ξάφο υπέρμετρες ελπίδες ότι θα πάρει τη θέση του γραμματέα. Το παράδειγμα του Θόδωρου του Σπανού είναι το πιο χαρακτηριστικό, ο οποίος εκτελώντας ως μακρύ χέρι του Γιώργου Οικονόμου, διακήρυττε παντού την ανάγκη να βγει ο Σάκης ο Ξάφος στη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έφτασε στο σημείο να παζαρεύει τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο για να πείσει δικό μας εκλέκτορα να ψηφίσει το Σάκη Ξάφο. Πρόκειται για ένα νέο παιδί, επιλαχών δημοτικός σύμβουλος στη δική τους δημοτική παράταξη του κ. Κρεμμύδα, στον οποίο είπε ευθέως: ψήφισε το Σάκη και εγώ θα παραιτηθώ και θα γίνεις εσύ δημοτικός σύμβουλος.

Όπως τόνισε και ο γραμματέας μας νωρίτερα, κάποιες οικογένειες εξακολουθούν να θεωρούν ότι κάνουν κουμάντο στους υποτελείς τους. Τζάκια τα οποία έχουν σβήσει από την πολιτική τους επιρροή, απλά έχουν οικονομική ισχύ, αισθάνονται ότι μπορούν να καθορίζουν καταστάσεις. Με αποτέλεσμα να φτάσουν σε τέτοιες γελοιότητες.

Το κόμμα μας δεν ασχολείται με αυτά τα πράγματα, παρά μόνο για να τα καταγγείλει και να τα ΄τσεκουρώσει’ δημόσια. Αρκετά με τους παραγοντίσκους που κυκλοφορούν στην πόλη μας.»

Την παρέμβαση του έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Σπανός, λέγοντας:

«Θα πρέπει να ντρέπεται ο κ. Μπάτζιος που το λέει αυτό. Αν τον πληροφόρησαν έτσι, είναι λάθος και πρέπει να ντρέπεται που το λέει αυτό δημόσια. Εγώ δεν παραιτήθηκα από δημοτικός σύμβουλος ούτε όταν είπε ο Χρηστος Λάππας να φύγουμε. Εγώ θα μείνω μέχρι το τέλος της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος, δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν. Ούτε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ανακατεύτηκα. Δεν έπρεπε να ειπωθεί αυτό, θίγομαι και εγώ και ο κ. Οικονόμου με τέτοιες αναφορές.»

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ξεκατίνιασμα ήταν αυτό! Σκέψου πόσο πολύ ανησύχησε η φράξια Νταούλα, Μπάτζιου, Σίμου, μη τυχόν και διαταραχθεί η λειτουργία του μαγαζιού τους, που τα έβαλαν με όλους. Σου λέει να κάνουμε τη διεύρυνση, αλλά στα μέτρα μας και με τους ανθρώπους που θελουμε εμείς, από τους οποίους δεν θα κινδυνεύουν οι θέσεις μας, τα βουλευτιλίκιια μας. Όχι και να έρθουν ξένοι να μας τ αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας. Έτσι λοιπόν δεν άφησαν ούτε τον Σπανος, ούτε τον Οικονομου κσι πολύ περισσότερο το Λάππα.! Όταν ο Λάππας ( παρά την αντίρρηση – απαγόρευση του κόμματος του) πήγε στην εκδήλωση με την Ξενογιαννακοπούλου, ήταν καλός!!!!! Τώρα που είπε την άποψη του, ( μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς)).Και θ´ελει ο Πρόεδρος τη διεύρυνση!!! Με ποιους; Με τέτοιους;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης