"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.6 C
Trikala

Ο χαλβάς θα σας γλυκάνει υπουργέ μου

lafarm

Σχετικά άρθρα

O χαλβάς “Μπουλογιώργος” ήταν ότι πρέπει για τον Κωστή Χατζηδάκη. Τον προσφερε για να τον γλυκάνει ο Ι. Κουτσονάσιος, μιας και η ΝΔ δέχεται έντονη αμφισβήτηση για το κυβερνητικό της έργο,καθώς το έγκλημα των Τεμπών,η ανεργία και η ακρίβεια είναι τα θέματα που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών..

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρόεδρε,σιγά τα σιρόπια…σε βλέπω με τόσους χαλβάδες που έχεις πάει δώρο, να σε κάνουν διοικητή στην Κωλοπετινίτσα..

  2. Ανθρωποφάγοι την πέσατε πάλι στον πιο πετυχημένο υπουργό της μεταπολίτευσης και στον πιο σπουδαίο πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Σας ανεβαίνει η τεστοστερόνη στο κεφάλι. Γατάκια….

  3. Πάλι καλά που δεν τον πήγε κανένα τενεκέ λάδι και αρνί..Τουλάχιστον με την ακρίβεια που υπάρχει αυτά θα πιάναν τόπο…

  4. Με 10 ευρωδάκια τον έψησε και αυτόν .Όλο το υπουργικό συμβούλιο το έχει πιασμένο, προκειμένου να γίνει διοικητής..Το που ακόμη δεν ξέρουμε?

    • Το ένα κουτί είναι χαλβάς,μια και ο κυρίαρχος λαός δεν είναι χαλβάδες ..Το άλλο κουτί λογικά πρέπει να είναι παστέλι,μια και στις εκλογές θα φάει παστέλωμα η ΝΔ..Ξέρει ο ο Γαρδικιώτης τι δώρα πρέπει να δώσει ..

  5. Αυτό είπε ο Κουτσονάσιος:”Υπουργέ μου μια και με τον καινούργιο αυτοκινητόδρομο δεν περνάς από τα Φάρσαλα,είπα να φέρω τα Φάρσαλα στα Τρίκαλα ..”.

  6. Αυτά τους κάνει ο Γαρδικιώτης και σκοτώνονται όλοι να έλθουν στα Τρίκαλα..Να τους πάει όμως να δουν και την βομβαρδισμένη και σκαμμένη “έξυπνη πόλη”…

  7. Αυτό πρόεδρε της ΔΕΕΠ – ΝΔ λέγεται δωροδοκία κοινώς φακελάκι…Αυτά έκανε και ο Καλλιάνος και μετά το έκλαιγε.. Τουλάχιστον σε εσένα να πιάσει τόπο..

  8. Με Κουτσονάσιο πρόεδρο βλέπω η ΝΔ στα Τρίκαλα να πέφτει κάτω από το 30%..Έχει χάρη που έχουμε δύο Τρικαλινούς υπουργούς και ένα γαμπρό υπουργό και σώζουν δουλειά..

  9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!!!

  10. Τζάμπα διαφήμιση κάνεις τον Κουτσονάσιο..ούτε Rockstar να ήτανε ..στο τέλος βλέπω να περιμένουν στην ουρά για ένα αυτόγραφο του και να τον πετάνε σουτιέν και καλτσον..

  11. Κανένα τενεκέ τυρί και μυζήθρα έπρεπε να τον δώσει.. ξέρει από παλιά πολύ καλά ,ότι όλοι τσιμπάνε στα τυροκομικά προϊόντα.Εξάλλου τι βλάχος ειναι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης