"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.1 C
Trikala

Αγιασμός στο ΤΕΙ παρά τις φήμες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ανάγκη να παραμείνει το τμήμα ΤΕΙ στα Τρίκαλα, ενάντια σε φήμες, επιθυμίες και διαδόσεις, επισήμανε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Απευθυνόμενος στους σπουδαστές του τμήματος, με την ευκαιρία της έναρξης του χειμερινού εξαμήνου, ο κ. Παπαστεργίου δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών, τονίζοντας ότι το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών οφείλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη και τον Δήμο, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, με τα τόσα χρόνια λειτουργίας του και στήριξης από την τοπική κοινωνία.

Ο χαιρετισμός του κ. Παπαστεργίου διανθίστηκε από το καλωσόρισμα στους πρωτοετείς σπουδαστές (145 οι εγγραφέντες στο χειμερινό εξάμηνο), οι οποίοι ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό των σπουδαστών στους πάνω από 800. Αυτό σημαίνει ότι η τρικαλινή κοινωνία, όχι απλώς έχει αγκαλιάσει τους σπουδαστές, αλλά και ότι οι ίδιοι, από όλη την Ελλάδα, επιλέγουν το συγκεκριμένο τμήμα, το μοναδικό με δύο κατευθύνσεις στον τομέα του, και με τέτοιον εξοπλισμό.
Ακολούθως, η πρόεδρος του τμήματος, δρ. Αφροδίτη Πασαλή, καθηγήτρια, στο καλωσόρισμά της αναφέρθηκε στις επιτυχίες του τμήματος, στην οργάνωση των σπουδών του, στην πορεία των σπουδαστών σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και στη φοιτητική ζωή στην πόλη. Παρέστησαν οι καθηγητές κ. Ν. Σαμαράς και Βασιλική Περιστέρη, ο τέως πρόεδρος κ. Φιλόθεος Λόκκας, ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί και, φυσικά, η πλειονότητα των αυριανών επιστημόνων που θα αποφοιτήσουν από το τμήμα ΤΕΙ των Τρικάλων.

Από το γραφείο Τύπου

tei tei1 tei2 tei4

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης