Άγαλμα του Ντίνου Κοτρώνη φτιάχνει η Κατερίνα Παπακώστα Reviewed by Momizat on . Συγκίνηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Τρικαλινής βουλευτού να στήσει άγαλμα του επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ Ντίνου Κοτρώνη. H απόφαση αυτή έρχε Συγκίνηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Τρικαλινής βουλευτού να στήσει άγαλμα του επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ Ντίνου Κοτρώνη. H απόφαση αυτή έρχε Rating: 0

Άγαλμα του Ντίνου Κοτρώνη φτιάχνει η Κατερίνα Παπακώστα

Άγαλμα του Ντίνου Κοτρώνη φτιάχνει η Κατερίνα Παπακώστα

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Τρικαλινής βουλευτού να στήσει άγαλμα του επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ Ντίνου Κοτρώνη.

H απόφαση αυτή έρχεται μια μέρα μετά τις δηλώσεις Κοτρώνη υπέρ της Κατερίνας Παπακώστα στο Ράδιο Ζυγός για την προσφορά της στον τόπο, αν και είναι από τα πρωτάκια της Βουλής.

Το άγαλμα του Ντίνου Κοτρώνη θα τοποθετηθεί μεταξύ της τοξωτής γέφυρας Πύλης και της Πόρτα Παναγιάς για να το βλέπει ο Βλαχογιάννης όταν ανεβαίνει για τον Άγιο Προκόπιο και να του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Αν ζηλέψει ο δήμαρχος Μαράβας μπορεί να τοποθετήσει και αυτός άγαλμα του Θανάση Λιούτα , τόσα και τόσα έκανε το Λιουτέϊκο γι αυτόν.

Το άγαλμα του Κοτρώνη θα απεικονίζει τέλεια την εξαίσια ελληνική μορφή του και το άψογο παράστημά του- και μετά θα το βάψουν σε χαρούμενα χρώματα.

Είναι πολλοί οι νεοδημοκράτες που τα έδωσαν όλα για την πατρίδα που δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις.

Τέλος πάντων , σημασία έχει ότι τα Τρίκαλα άγαλμα Δεξιού δεν έχουν αφού οι περισσότεροι είχαν τον ανθρωποδιώχτη και την παράδοση έρχονται να σπάσουν η Παπακώστα με τον Κοτρώνη.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή