Άγαμες θυγατέρες και έλλειψη στοιχειώδους λογικής Reviewed by Momizat on . Μεγάλο άγχος τραβάει λέει η ελληνική κοινωνία και η κυβέρνηση, μη περικοπούν λέει οι συντάξεις το Δεκέμβριο. Άπο κοντά και οι ακέραιοι Δικαστές του ΣτΕ,που μοιρ Μεγάλο άγχος τραβάει λέει η ελληνική κοινωνία και η κυβέρνηση, μη περικοπούν λέει οι συντάξεις το Δεκέμβριο. Άπο κοντά και οι ακέραιοι Δικαστές του ΣτΕ,που μοιρ Rating: 0

Άγαμες θυγατέρες και έλλειψη στοιχειώδους λογικής

Άγαμες θυγατέρες και έλλειψη στοιχειώδους λογικής
Μεγάλο άγχος τραβάει λέει η ελληνική κοινωνία και η κυβέρνηση, μη περικοπούν λέει οι συντάξεις το Δεκέμβριο.
Άπο κοντά και οι ακέραιοι Δικαστές του ΣτΕ,που μοιράζουν αβέρτα αναδρομικά στους εαυτούς τους και σε όσους κρίνουν ότι δεν έπρεπε να συμβάλλουν στη κρίση.
Την ίδια ώρα ουδείς στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα,ασχολείται με τους μισθούς πείνας αυτών που παράγουν και ζουν οικογένειες.
Βλέπετε προέχει η εκλογική πελατεία του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης,αφού πολλούς από τους τωρινούς συνταξιούχους, τους είχαν τάξει όταν τους διόριζαν ρουσφετολογικά, αιώνια προστασία και στοργή.
Δεν υπάρχει στο κόσμο όλο σοβαρό κράτος και νοήμων λαός, να θεωρεί πρέπον, 40ρηδες απόμαχοι της ζωής να εισπράττουν από τα ασφαλιστικά ταμεία, υπερδιπλάσια σύνταξη από ότι ο μισθό εργαζόμενου με παιδιά.
Δεν υπάρχει σοβαρή κοινωνία να έχει θεσμοθετήσει, εφ`όρου ζωής,σύνταξη άγαμης θυγατέρας.
Σε όλες τις χώρες του κόσμου,η κοινωνία και το κράτος ιεραρχούν τις προτεραιότητες, σαφώς όχι με ψηφοθηρικές λογικές.
Κάποια στιγμή σε τούτο το τόπο,πρέπει να κυριαρχήσει η λογική και ο κοινός νους,ειδάλλως θα ικετεύουμε πάλι για μνημόνια.
Μαυρογιαλούρος.

Σχόλια (1)

  • Πηνελόπη

    Τί κόμπλεξ έχεις ρε Μαυρογιαλούρε με τις άγαμες θυγατέρες μπορείς να πεις; …εεε; …περιμένω απάντηση…όχι κουκούλα και μούγκα!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή