Άρχισαν τα όργανα στη τοπική ΝΔ Reviewed by Momizat on . Θλιβερές στιγμές του νοσηρού παρελθόντος, αναμένεται να ζήσει ξανά ο μικρόκοσμος της ΝΔ στα Τρίκαλα, επί τη ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών την άνοιξη. Ακόμη Θλιβερές στιγμές του νοσηρού παρελθόντος, αναμένεται να ζήσει ξανά ο μικρόκοσμος της ΝΔ στα Τρίκαλα, επί τη ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών την άνοιξη. Ακόμη Rating: 0

Άρχισαν τα όργανα στη τοπική ΝΔ

Άρχισαν τα όργανα στη τοπική ΝΔ

Θλιβερές στιγμές του νοσηρού παρελθόντος, αναμένεται να ζήσει ξανά ο μικρόκοσμος της ΝΔ στα Τρίκαλα, επί τη ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών την άνοιξη.

Ακόμη και τα στελέχη της κεντρικής διοίκησης της παράταξης πια, αναγνωρίζουν ότι ο νομός αποτελεί διαχρονική ιδιαιτερότητα για το κομματικό μηχανισμό, αφού ακόμη και για ήσσονος σημασίας ζητήματα, όπως η ανάδειξη διοίκησης στη ΝΟΔΕ, τον Ερυθρό Σταυρό και το Επιμελητήριο, η ένταση μεταξύ των πολιτικών γραφείων και των γνωστών παρατρεχάμενων που επιζητούν ρόλο, κορυφώνεται.

Πάντως επειδή μέχρι το Μάρτη η κατάσταση προβλέπεται να εκτραχυνθεί σε “παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια”, ήδη δυο κορυφαία τοπικά στελέχη, προκειμένου να διαφυλάξουν το κύρος και τη σοβαρότητα τους, αποφάσισαν να απέχουν από τις διαδικασίες.

Κων.Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή