«Έδιωξαν» τον Κουρέτα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Μια απρόσμενη τροπή πήρε η σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας. Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα τη Μια απρόσμενη τροπή πήρε η σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας. Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα τη Rating: 0

«Έδιωξαν» τον Κουρέτα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

«Έδιωξαν» τον Κουρέτα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Μια απρόσμενη τροπή πήρε η σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας. Στη συνεδρίαση επρόκειτο να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα της ρύπανσης στον Ελασσονίτη ποταμό.

Στη συζήτηση το λόγο έλαβε ο κ. Αντώνης Αδάμου (Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την Ανατροπή), ο οποίος ζήτησε να μιλήσει και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων με έδρα στο Λουξεμβούργο.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ανέφερε ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό η παρέμβαση, ενώ ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε πως ο κ. Κουρέτας «λειτουργεί ως όχημα της Αριστερής Παρέμβασης».

Ο κ. Δημήτρης Κουρέτας αποχώρησε από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας το γεγονός και επισημαίνει πως η υγεία των συμπολιτών είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και «εάν έτσι αντιλαμβανόμαστε την υγεία κάνουμε λάθος».

larissanet

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή