Έκτακτη πανελλαδική σύσκεψη για την φέτα στον Τύρναβο Reviewed by Momizat on . Έκτατη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στο "Εμμανουήλειο" Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί, διοργανώνει το διοικητικό Έκτατη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στο "Εμμανουήλειο" Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί, διοργανώνει το διοικητικό Rating: 0

Έκτακτη πανελλαδική σύσκεψη για την φέτα στον Τύρναβο

Έκτακτη πανελλαδική σύσκεψη για την φέτα στον Τύρναβο

Έκτατη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στο “Εμμανουήλειο” Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί, διοργανώνει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας με αποκλειστικό θέμα τη φέτα και τη συμφωνία με τον Καναδά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «η σύσκεψη, η οποία θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα γίνεται για να ενημερωθούν οι κτηνοτρόφοι για την συγκεκριμένη συμφωνία, τις επιπτώσεις που αυτήν θα έχει στον κλάδο της κτηνοτροφίας και τρόπους αντίδρασης. Επειδή χάσαμε την μάχη της Ευρωβουλής όχι όμως και τον πόλεμο καλούμε στη γενική συνέλευση τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Θεσσαλίας για να εκφράσουν τις απόψεις τους μπροστά στους κτηνοτρόφους και να πάρουν θέση για την επικείμενη ψήφιση της συμφωνίας CETA στην ελληνική Βουλή. Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους κτηνοτροφικούς συλλόγους της χώρας, τις ομοσπονδίες των κτηνοτρόφων, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), τους τυροκόμους της Ελλάδος, τους γαλακτοβιομήχανους και τον ΣΕΒΓΑΠ όπως παρευρεθούν για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Η παρουσία όλων είναι πέρα από επιτακτική και αναγκαία για την επιβίωση τόσο της κτηνοτροφίας όσο και του κλάδου της μεταποίησης δηλαδή όλης της αλυσίδας της φέτας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή