Ένας λαμπερός χορός από τις Δρυάδες εν Πλω Reviewed by Momizat on . Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν Πλω συνεχίζοντας μια πολυετή εορταστική παράδοση διοργάνωσε την Τσικνοπέμπτη λαμπερό χορό στο κέντρο διασκέδασης «Κέντια» σε Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν Πλω συνεχίζοντας μια πολυετή εορταστική παράδοση διοργάνωσε την Τσικνοπέμπτη λαμπερό χορό στο κέντρο διασκέδασης «Κέντια» σε Rating: 0

Ένας λαμπερός χορός από τις Δρυάδες εν Πλω

Driades

Η Καλλιτεχνική Εταιρεία Δρυάδες εν Πλω συνεχίζοντας μια πολυετή εορταστική παράδοση διοργάνωσε την Τσικνοπέμπτη λαμπερό χορό στο κέντρο διασκέδασης «Κέντια» σε συνεργασία με το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη.
Tο πρόγραμμα της βραδιάς ήταν πλούσιο και περιλάμβανε χορό και πολλές πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς και τους μεγάλους. Η βραδιά ξεκίνησε με ζωντανή μουσική από το ταλαντούχο μουσικό συγκρότημα NNS και ακολούθησε η χορευτική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες», στην οποία συμμετείχαν όλα τα τμήματα χορού του Εργαστηρίου με μαγευτικές χορογραφίες και εξαιρετική σκηνική παρουσία. Ο Φιλέας Φόγκ και ο πασπαρτού ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κίνα, Ινδία, Αφρική, Αμερική και Βραζιλία, σκορπίζοντας χαμόγελα!!!

Driades
Η βραδιά είχε αύρα εξωτική με μουσικές από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική και περιελάμβανε ακόμα διαγωνισμό στολής για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και παρουσίασαν με χαρά τη μεταμφίεσή τους κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού και πολλά δώρα! Ακολούθησε η Κοπή Πίτας για τη νέα χρονιά με αντίτιμο για το φλουρί ένα έργο του κ. Γιάννη Τρούκη. Η εκδήλωση έκλεισε με με ζωντανή μουσική και χορό για μικρούς και μεγάλους μέχρι τις μεγάλες ώρες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή