Έξαλλοι οι Τρικαλινοί φαρμακοποιοί- Μύλος με τα τα self-test Reviewed by Momizat on . «Τα self test θα έπρεπε να έρθουν σε ατομικές συσκευασίες, κλεισμένες αεροστεγώς, ετοιμοπαράδοτες και όχι έτσι όπως ήρθαν… χύμα», υποστηρίζουν και οι Τρικαλινοί «Τα self test θα έπρεπε να έρθουν σε ατομικές συσκευασίες, κλεισμένες αεροστεγώς, ετοιμοπαράδοτες και όχι έτσι όπως ήρθαν… χύμα», υποστηρίζουν και οι Τρικαλινοί Rating: 0

Έξαλλοι οι Τρικαλινοί φαρμακοποιοί- Μύλος με τα τα self-test

Έξαλλοι οι Τρικαλινοί φαρμακοποιοί- Μύλος με τα τα self-test

«Τα self test θα έπρεπε να έρθουν σε ατομικές συσκευασίες, κλεισμένες αεροστεγώς, ετοιμοπαράδοτες και όχι έτσι όπως ήρθαν… χύμα», υποστηρίζουν και οι Τρικαλινοί φαρμακοποιοί.

Η οργή και η αγανάκτησή των Τρικαλινών φαρμακοποιών είναι μεγάλη.

Μετά τις αρχικές αντιδράσεις για τη διάθεση των self test από τα φαρμακεία και τις «φωνές» διαμαρτυρίας που ακούστηκαν για τα περί «αμισθί» εξυπηρέτησης, τώρα έρχεται να προστεθεί και ο συγκεκριμένος «εμπαιγμός» όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι.

Επισημαίνουν δε, ότι η «συναρμολόγηση» απαιτεί χρόνο και όπως δηλώνουν «δεν προλαβαίνουν», καθώς θα πρέπει να αφήσουν… στην άκρη όλες τις άλλες υποχρεώσεις για να ασχοληθούν με αυτό.

Μάλιστα, προσθέτουν ότι εξαρχής θα έπρεπε να είναι ατομικές οι συσκευασίες και αεροστεγώς κλεισμένες και όχι να… παρεμβαίνει ο φαρμακοποιός ή όποιος άλλος.

Σχόλια (4)

 • jontikis

  Οι Αριστοι φροντιζουν παντα να τα κανουν ολα τελεια!!!

  Απάντηση
 • ΣΧΟΛΙΟ

  Οταν πουλουσαν τις μασκες μεμονωμένα, απο τα πακετα την άνοιξη, δεν τους πείραζε. Τώρα που ειναι δωρεαν η ανακατανομή τους πειράζει…

  Απάντηση
 • Nothingman

  Η επαγγελματική ομάδα των φαρμακοποιών όλα τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε αρκετά αυθαίρετα: αντιβιώσεις, παυσίπονα και ηρεμιστικά χωρίς συνταγή, κρυμμένα βιβλιάρια για συνταγογραφήσεις φαρμάκων που δεν χρειάζονται, απεργίες για το μονοπώλιο στα μη συνταγογραφούμενα κλπ.

  Σε όποιον προσπαθεί να δει το ζητημα χωρίς κομματική σκοπιμότητα, του φαίνεται απλά γελοίο…

  Απάντηση
 • Λέλος Μπιστερλής

  Γιατί διαμαρτύρεστε; ΝΔ θέλατε ΝΔ πήρατε. Τα κεφάλια μέσα για άλλα δύο χρόνια ακόμα.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή