Έργα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Έργα συνολικού προϋπολογισμού 314.000 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Έργα συνολικού προϋπολογισμού 314.000 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Rating: 0

Έργα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Τρικάλων

Έργα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε Τρικάλων

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 314.000 ευρώ προχωρούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Πρόκειται για τα έργα:
– «Βελτίωση οδού Φωτάδας – Διαλεκτού», προϋπολογισμού 240.000 ευρώ.
– «Προμήθεια χρώματος διαγράμμισης οδών ΠΕ Τρικάλων», προϋπολογισμού 24.800 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας για τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της. Συνεχίζουμε καθημερινά το έργο μας με σχέδιο και προγραμματισμό διεκδικώντας περισσότερους πόρους για χρήσιμα έργα για τους πολίτες και τις ανάγκες τους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή