Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του – Καλό ταξίδι Παναγιώτη Reviewed by Momizat on . Την ημέρα των γενεθλίων του, στα 34 χρόνια του, διάλεξε ο Παναγιώτης Αγαπητός για να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι… Ο Παναγιώτης Αγαπητός από τη Λαμία, ήταν σωφρον Την ημέρα των γενεθλίων του, στα 34 χρόνια του, διάλεξε ο Παναγιώτης Αγαπητός για να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι… Ο Παναγιώτης Αγαπητός από τη Λαμία, ήταν σωφρον Rating: 0

Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του – Καλό ταξίδι Παναγιώτη

Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του – Καλό ταξίδι Παναγιώτη

Την ημέρα των γενεθλίων του, στα 34 χρόνια του, διάλεξε ο Παναγιώτης Αγαπητός για να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι…

Ο Παναγιώτης Αγαπητός από τη Λαμία, ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Δομοκού. Το τελευταίο διάστημα όμως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα και αξιοπρέπεια, μέχρι και την τελευταία στιγμή, διαψεύδοντας ακόμα και τα ιατρικά προγνωστικά.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Δομοκό κάνουν λόγο για υπόδειγμα συναδέλφου. «Ήταν πραγματικά αγαπητός σε όλους. Σε συναδέλφους και κρατούμενους γιατί ήταν άψογος στη δουλειά του. Υπόδειγμα συναδελφικότητας και πάνω απ΄ όλα άνθρωπος… », είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δομοκού Βασίλης Γκουτόπουλος.

«Όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε Παναγιώτη. Καλό παράδεισο…», γράφουν οι συνάδελφοί του σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Παναγιώτης ήταν ενας άνθρωπος χαληλών τόνων που είχε μόνο φίλους. Ένας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός, ευγενικός, καλόκαρδος και αφοσιωμένος στους δικούς του ανθρώπους και στη δουλειά του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή