"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.2 C
Trikala

Κωστής Χατζηδάκης από τα Τρίκαλα: Θα έχουμε σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε σήμερα ί διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, στην αίθουσα λαογραφικού του Δήμου Τρικκαίων παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών και Αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.

Στην ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ελληνικής Οικονομίας και ανέφερε χαρακτηριστικά :

Δίνουμε 3,3 δισ. ευρώ για να καλύψουμε τις ανάγκες και τις υποδομές της Θεσσαλίας. Προχωρήσαμε στην αναθεώρηση του Ταμείου Ανάκαμψης. Τα προβλήματα της Θεσσαλίας αξιολογούνται από την κυβέρνηση ως τα σημαντικότερα. Περάσαμε ειδική νομοθεσία για να προχωρήσουν ταχύτερα τα έργα στη Θεσσαλία. Μόνο στα Τρίκαλα θα δοθούν 225 εκατ. ευρώ για την έναρξη των έργων. Για τους αγρότες της Θεσσαλίας θα δοθούν πάνω από 600 εκατ. ευρώ. Είναι δέσμευση του Πρωθυπουργού πως θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε.
Συμπληρώνονται φέτος 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ έχει προφανώς κάνει και λάθη. Όμως πως θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν δεν υπήρχε η ΝΔ και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν αποκαταστάθηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα το 1974;
Η ανεργία έχει πέσει περίπου 8 μονάδες με την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κατώτατος μισθός ανέβηκε στα 830 €. Το ποσοστό της ΝΔ ανέβηκε στις τελευταίες εκλογές επειδή ο απλός είδε διαφορά στην καθημερινότητα του. Οι ρυθμοί ανάπτυξης σήμερα είναι πενταπλάσιοι από το μέσο όρο της Ευρωζώνης. Θα έχουμε μια σταθερή και βιώσιμη ανάκαμψη.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές.
      Τι όχι; Όλη η Αγγλία, γεμάτη κομμουνιστές είναι. Ρώτα το ΣΧΟΛΙΟ.
      ΥΓ. Μόνο το ”The Economist” να διαβάζεις. Εκεί μαθαίνεις αλήθειες…

  1. Στα 430 εκατομμύρια ευρώ το χρέος της ΝΔ….Περιμενε εσύ κακομοιρε να φας κανένα ξεροκομματο ενώ όλοι τους κάνουν πάρτι σε βάρος σου!Αλλά τόσα χρωστάει το ΠΑΣΟΚ!Περιμένεις εσύ τώρα ψηφοφορε που τους ψηφίζεις να πάει μπροστά η χώρα?

  2. Έχουμε μάθει πια τι σημαίνει βιώσιμη ανάπτυξη, δράσεις για το κλίμα και πρωτοβουλίες για την κλιματική αλλαγή: μετακίνηση χρημάτων από τις τσέπες μας στις τσέπες τους. Περαστικά μας.

  3. Σωθηκαμε πάλι απο λόγια προεκλογικά.! Αυτοί που χειροκροτανε δεν πιστεύω να ναι τίποτα βολεμενοι απ το σύστημα της νδουλας!??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης