Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο Βαγγέλης Μέος Reviewed by Momizat on . Ο πρώην Γραμματέας του Πετρωτού έχασε τη μάχη και έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί σε ηλικία 51 χρονών σκορπώντας θλίψη στο Πετρωτό και σε όλους όσους τον γνώ Ο πρώην Γραμματέας του Πετρωτού έχασε τη μάχη και έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί σε ηλικία 51 χρονών σκορπώντας θλίψη στο Πετρωτό και σε όλους όσους τον γνώ Rating: 0

Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο Βαγγέλης Μέος

Έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων ο Βαγγέλης Μέος

Ο πρώην Γραμματέας του Πετρωτού έχασε τη μάχη και έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί σε ηλικία 51 χρονών σκορπώντας θλίψη στο Πετρωτό και σε όλους όσους τον γνώριζαν

Ο Βαγγέλης άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλευόταν, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Εδώ και αρκετό διάστημα έδινε γενναία μάχη, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Διετέλεσε επί σειρά ετών γραμματέας στο διαμέρισμα του Πετρωτού ενώ ήταν δραστήριο μέλος του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων. Αφήνει πίσω του την σύζυγό του Χριστίνα και τον γιο του Γιώργο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα από τον Ιερό Ναό Αγίών Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού. Την ακριβή ώρα θα την γνωρίζουμε σε λίγο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή