Έφυγε ο Γιώργος Μαυρίκος – Ένας “εργάτης” του Τρικαλινού ποδοσφαίρου Reviewed by Momizat on . Σε ηλικία 85 ετών έφυγε απο την ζωή ο Γιώργος Μαυρίκος (στο κέντρο της φωτό μαζί με τους Πανταζή, Παπαχρήστο με τα χρώματα του Αχιλλέα) ο οποίος προσέφερε πολλά Σε ηλικία 85 ετών έφυγε απο την ζωή ο Γιώργος Μαυρίκος (στο κέντρο της φωτό μαζί με τους Πανταζή, Παπαχρήστο με τα χρώματα του Αχιλλέα) ο οποίος προσέφερε πολλά Rating: 0

Έφυγε ο Γιώργος Μαυρίκος – Ένας “εργάτης” του Τρικαλινού ποδοσφαίρου

Έφυγε ο Γιώργος Μαυρίκος – Ένας “εργάτης” του Τρικαλινού ποδοσφαίρου

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε απο την ζωή ο Γιώργος Μαυρίκος (στο κέντρο της φωτό μαζί με τους Πανταζή, Παπαχρήστο με τα χρώματα του Αχιλλέα) ο οποίος προσέφερε πολλά στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο. Βασικό μέλος του Αχιλλέα μετά την συνένωση ενσωματώθηκε στην Δήμητρα και την σεζόν 1965-66 προωθήθηκε στον ΑΟ Τρίκαλα με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια κυπέλλου.

Αδελφός του Ντίνου Μαυρίκου ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα με τους “κυανέρυθρους” ευτύχησε να δει και τον γιο του Αυγερινό (Ρούλη) να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟΤ.

Καλοκάγαθος και ιδιαίτερα φιλικός εξυπηρετούσε με χαμόγελο τους Δημότες στο Δημαρχείο Τρικάλων όπου εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος.

‘Αφησε πίσω του τρία παιδιά και εγγόνια ενώ η κηδεία του έγινε το απόγευμα της Κυριακής από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας.

sportrikala

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή