«Αγκαλιά» με την πρόκριση στο Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας Reviewed by Momizat on . Αγκαλιά με το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας. Έντεκα μήνες μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο ο Έλλην Αγκαλιά με το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας. Έντεκα μήνες μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο ο Έλλην Rating: 0

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στο Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στο Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας

Αγκαλιά με το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Έντεκα μήνες μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε την Κυριακή στη δράση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής, που διεξάγεται στη Στουτγκάρδη.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων (2015, 2017, 2018), μετείχε στον προκριματικό του οργάνου και με 14,700 βαθμούς, βρίσκεται στην 3η θέση, μετά την πρώτη ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα χάσει την πρόκριση στον τελικό, αφού η βαθμολογία του είναι υψηλή και με τη συμμετοχή του στον τελικό ανοίγει ορθάνοιχτα ο δρόμος για την πρόκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Τούρκος Ιμπραϊμ Τσολάκ προηγείται στους κρίκους με 14,858 β. και ακολουθεί ο Γάλλος Σαμίρ Αϊτ Σαμίντ με 14,700 β.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή