Αγωνιώδης δήλωση Δριτσέλη για το ΚΥ Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη   «Κυβέρνηση και συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν αφήσει το Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας χωρίς θέρμανση και ιατρικό υλικό».   Όπως πρ Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη   «Κυβέρνηση και συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν αφήσει το Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας χωρίς θέρμανση και ιατρικό υλικό».   Όπως πρ Rating: 0

Αγωνιώδης δήλωση Δριτσέλη για το ΚΥ Καλαμπάκας

Αγωνιώδης δήλωση Δριτσέλη για το ΚΥ Καλαμπάκας

Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη

 

«Κυβέρνηση και συναρμόδιες υπηρεσίες έχουν αφήσει το Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας χωρίς θέρμανση και ιατρικό υλικό».

 

Όπως προκύπτει από τις σοβαρότατες καταγγελίες πολιτών της Καλαμπάκας, το Κέντρο Υγείας της πόλης βρίσκεται εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς θέρμανση ενώ παρουσιάζονται τεράστιες ελλείψεις σε βασικό ιατρικό υλικό. Συγκεκριμένα, δεν έχει αποκατασταθεί η βλάβη στο σύστημα θέρμανσης με αποτέλεσμα να παγώνουν οι ασθενείς και να είναι αδύνατον το ιατρικό δυναμικό να ασκήσει το λειτούργημά του. Την ίδια στιγμή, η μοναδική δομή δημόσιας υγείας στην πόλη της Καλαμπάκας εξακολουθεί να μην έχει ακτινολογικό εργαστήριο καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προμήθειες του απαραίτητου ιατρικού υλικού που θα επέτρεπαν τη λειτουργία του.

Ο εμπαιγμός και η αναλγησία της απερχόμενης κυβέρνησης αλλά και των συναρμόδιων περιφερειακών διοικητικών υπηρεσιών υγείας οφείλουν να σταματήσουν άμεσα. Η απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης του Κέντρου Υγείας της Καλαμπάκας δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης να θεραπεύσουν άμεσα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι ίδιες στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας. Είναι αδιανόητο οι πολίτες της Καλαμπάκας να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ενώ οι κυβερνητικοί παράγοντες ανταλλάσουν χειραψίες και μοιράζουν χαμόγελα προσποιούμενοι ότι όλα λειτουργούν άψογα. Οι μέρες τους όμως τελειώνουν, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή