Αδήριτη η ανάγκη ίδρυσης Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο νομό Reviewed by Momizat on . Τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στη τοπική οικονομία και το τουρισμό, θα μπορούσε να προσδώσει η ύπαρξη Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο νομό Τρικάλων. Με Τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στη τοπική οικονομία και το τουρισμό, θα μπορούσε να προσδώσει η ύπαρξη Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο νομό Τρικάλων. Με Rating: 0

Αδήριτη η ανάγκη ίδρυσης Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο νομό

Αδήριτη η ανάγκη ίδρυσης Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο νομό

Τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στη τοπική οικονομία και το τουρισμό, θα μπορούσε να προσδώσει η ύπαρξη Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου στο νομό Τρικάλων.

Μελέτες δείχνουν, ότι οι δύο αυτές μορφές τουριστικού προϊόντος, επιτυγχάνουν τα μέγιστα στη πολυπόθητη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ενώ αποδεικνύεται  με στοιχεία ότι οι επισκέπτες αυτοί, δαπανούν πολλαπλάσια χρήματα από το μέσο τουρίστα αναψυχής. 

Χαρακτηριστικά σε συνέδριο 7.000 στελεχών του χρηματοοικονομικού τομέα που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη το 2008, τα έσοδα για τη πόλη – σε μια εβδομάδα – έφτασαν τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η περιοχή μας διαθέτει άριστες ξενοδοχειακές υποδομές, ιστορικά μνημεία, φυσικά αξιοθέατα και διεθνούς φήμης προορισμούς όπως τα Μετέωρα.

Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν, για τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς ταγούς του νομού. 

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • Νikos

    Τα MEGA συνεδριακά κέντρα χρειάζονται μεγάλη πόλη με αεροδρόμιο και μεγάλο αριθμό κλινών. Επομένως δεν μπορεί να γίνει στο Νομό Τρικάλων. Είχαμε την ΒΙΠΑ Φαρκαδώνας ως μη ρεαλιστικό σχέδιο και δεν αποκτησαμε ΒΙΠΕ, μην κάνουμε το ίδιο λάθος….

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή