Αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο ηλεκτροκίνησης Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . "Αναμένουμε άμεσα την πρόσκληση από την Περιφέρεια για να καταθέσουμε το Τεχνικό Δελτίο και να προκηρυχτεί το έργο" ανέφεραν στην trikkipres στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ "Αναμένουμε άμεσα την πρόσκληση από την Περιφέρεια για να καταθέσουμε το Τεχνικό Δελτίο και να προκηρυχτεί το έργο" ανέφεραν στην trikkipres στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ Rating: 0

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο ηλεκτροκίνησης Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο ηλεκτροκίνησης  Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα

“Αναμένουμε άμεσα την πρόσκληση από την Περιφέρεια για να καταθέσουμε το Τεχνικό Δελτίο και να προκηρυχτεί το έργο” ανέφεραν στην trikkipres στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ απαντώντας στο “τι μέλει γενέσθαι” με το περιβόητο έργο και γιατί καθυστερεί .

Αν και η Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε δεσμευτεί ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα είχε ολοκληρωθεί η δημοπράτηση του έργου αυτό πλεον δεν είναι εφικτό .

Το πολυπόθητο έργο για τη Δυτική Θεσσαλία της ηλεκτροκίνησης της γραμμής Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα φαίνεται, εκτός απροόπτου, να αργεί να μπει σετροχιά υλοποίησης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή