Αθ. Λιούτας: “Η απλή αναλογική αποτελεί συνταγή ακυβερνησίας και πολιτικής αστάθειας” Reviewed by Momizat on .   Η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να διαμορφώσει ένα εκλογικό νόμο – οπερέτα την ώρα που εκατομμύρια πολίτες δοκιμάζονται από τις αποφάσεις που η ίδ   Η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να διαμορφώσει ένα εκλογικό νόμο – οπερέτα την ώρα που εκατομμύρια πολίτες δοκιμάζονται από τις αποφάσεις που η ίδ Rating: 0

Αθ. Λιούτας: “Η απλή αναλογική αποτελεί συνταγή ακυβερνησίας και πολιτικής αστάθειας”

Αθ. Λιούτας: “Η απλή αναλογική αποτελεί συνταγή ακυβερνησίας και πολιτικής αστάθειας”

 

Η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να διαμορφώσει ένα εκλογικό νόμο –

οπερέτα την ώρα που εκατομμύρια πολίτες δοκιμάζονται από τις αποφάσεις που η ίδια έλαβε αποτελεί μια πρωτοφανή πρόκληση η οποία αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την τακτική της υπεκφυγής από τα υπαρκτά προβλήματα της χώρας και της επικοινωνιακής παραπλάνησης του ελληνικού λαού.

Την ώρα που σε χιλιάδες συνταξιούχους περικόπτονται συντάξεις συνθλίβοντας τις ζωές τους.

Την ώρα που χιλιάδες αγρότες έλαβαν ειδοποιητήρια να πληρώσουν τις υπέρογκες αυξήσεις στον ΟΓΑ στις οποίες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και οι οποίες αποτελούν ένα ακόμη καίριο πλήγμα στον παραγωγικό ιστό του τόπου.

Την ώρα που μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι οδηγούνται σε προπτωχευτική κατάσταση απειλώντας με λουκέτα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και  σπρώχνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι υφίστανται νέες περικοπές στα ούτως ή άλλως πενιχρά εισοδήματά τους λόγω των αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές και στη φορολογία.

Την ώρα που οι έμποροι διαπιστώνουν δραματική μείωση της κίνησης στα καταστήματά τους και τη συνακόλουθη μείωση του τζίρου και την ταυτόχρονη αύξηση των υποχρεώσεών τους.

Την ώρα, λοιπόν, που η  ακολουθούμενη οικονομική πολιτική καταστρέφει την επιχειρηματικότητα, έχει αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε συνταξιούχο, εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, στρεβλώνει τη λειτουργία της αγοράς και οδηγεί σε αδιέξοδο τις υγιείς επιχειρήσεις, η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα τις παρεμβάσεις της για τη διαμόρφωση ενός εκλογικού νόμου ο οποίος έχει μόνο μία στόχευση:  Την πολιτική της σωτηρία αδιαφορώντας για την ακυβερνησία, την πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση που θα επιφέρει. Η απλή αναλογική αποτελεί συνταγή ακυβερνησίας που θα λειτουργήσει σε βάρος των συμφερόντων της χώρας, καθώς αποτελεί εγγύηση κυβερνητικής αστάθειας, μακράς διαδικασίας λήψης αποφάσεων και εντέλει αδυναμίας επίτευξης λύσεων που έχει ανάγκη ο τόπος.

 Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται η ορθότητα της απόφασης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητήσει εκλογές για να απαλλαγή η χώρα από τη σημερινή επικίνδυνη κυβέρνηση.  Η χώρα  δεν χρειάζεται αλλαγή εκλογικού νόμου αλλά εκλογές για να αποκτήσει μία κυβέρνηση που θα την οδηγήσει με ασφάλεια στη μετά λαϊκισμού εποχή.

 

Θανάσης Λιούτα 

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν.Δ.

Σχόλια (3)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή