Αιχμές Μεϊμαράκη για τη στάση Μητσοτάκη: «Τσάμπα μαγκιά να λες συνέχεια όχι» Reviewed by Momizat on . Σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για το «όχι» που αποφάσισε να πει στο σύνολο των νέων μέτρων, άσκησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτη Σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για το «όχι» που αποφάσισε να πει στο σύνολο των νέων μέτρων, άσκησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτη Rating: 0

Αιχμές Μεϊμαράκη για τη στάση Μητσοτάκη: «Τσάμπα μαγκιά να λες συνέχεια όχι»

Αιχμές Μεϊμαράκη για τη στάση Μητσοτάκη: «Τσάμπα μαγκιά να λες συνέχεια όχι»

Σκληρή κριτική στην ηγεσία της ΝΔ για το «όχι» που αποφάσισε να πει στο σύνολο των νέων μέτρων, άσκησε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαρακτηρίζοντας «τζάμπα μαγκιά» τη στάση της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το «όχι» της ΝΔ που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Μεϊμαράκης σχολίασε πως πρόκειται για στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ το κρίσιμο Σεπτέμβρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία.

«Τώρα είναι τζάμπα-μαγκιά να λες όχι» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί. Ο κ. Μεϊμαράκης πήρε, όμως, αποστάσεις και από τη γραμμή του κ. Μητσοτάκη κατά κάθε συνομιλίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και επέμεινε στην εθνική συνεννόηση.

Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν αποδέχτηκε την πρότασή του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

Σχόλια (1)

  • Βεζούβιος

    Ξυπνησε η Αιτνα της ΝΔ και θα γίνει της Πομπηίας!
    Αν μιλήσει κι ο μουγγος πρώην Πρωθυπουργός εεε τότε βλέπω το Κ. ΣΚΡΕΚΑ να τρέχει και για άλλα ταματα!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή