Ανανέωση χορηγίας για τα Τρίκαλα BC Reviewed by Momizat on . Τα Τρίκαλα BC ανανέωσαν για ακόμα μία χρονιά τη συνεργασία τους, με τη μορφή χορηγίας, με γνωστή εταιρία της περιοχής. Συγκεκριμένα, η «Φαλτάκας Ο.Ε.» των Αθανα Τα Τρίκαλα BC ανανέωσαν για ακόμα μία χρονιά τη συνεργασία τους, με τη μορφή χορηγίας, με γνωστή εταιρία της περιοχής. Συγκεκριμένα, η «Φαλτάκας Ο.Ε.» των Αθανα Rating: 0

Ανανέωση χορηγίας για τα Τρίκαλα BC

Ανανέωση χορηγίας για τα Τρίκαλα BC

Τα Τρίκαλα BC ανανέωσαν για ακόμα μία χρονιά τη συνεργασία τους, με τη μορφή χορηγίας, με γνωστή εταιρία της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η «Φαλτάκας Ο.Ε.» των Αθανασίου και Ευθυμίου Φαλτάκα θα στηρίξει και φέτος τον Κώστα Φλεβαράκη και τους παίκτες του και, μάλιστα, όχι μόνο με διαφήμιση στο Δημοτικό Κλειστού Κατσιμήδου αλλά και με προβολή της στο πίσω μέρος του σορτς. Η τρικαλινή εταιρία ασχολείται με το εμπόδιο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων και την εισαγωγή προϊόντων θέρμανσης, όπως ενεργειακά τζάκια, σόμπες, λέβητες ξύλου και πέλετ.

Η ανακοίνωση: «Μία ακόμη Τρικαλινή εταιρεία στο πλευρό της ομάδας μας. H εταιρία Φαλτάκας Ο.Ε. των Αθανάσιου και Ευθυμίου Φαλτάκα για ακόμα μία χρονιά στηρίζει έμπρακτα το χορηγικό πρόγραμμα των Τρικάλων BC Aries. Από τους παλιότερους διαφημιζόμενους της ομάδας η εταιρία Φαλτάκα, τη φετινή σεζόν εκτός από τις προβολές στο γήπεδο διαφημίζεται και στο πίσω μέρος του σορτς τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1978 από τον Αθανάσιο Φαλτάκα και σήμερα βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Καλαμπάκας σε μια έκταση 20.000 τ.μ. υπερσύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων. Η εταιρία ασχολείται με το εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων από όλο τον κόσμο (μάρμαρα, γρανίτες, όνυχες κ.ά.) σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Ακόμα, εισάγει και διαθέτει μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους σε ενεργειακά τζάκια, σόμπες, λέβητες ξύλου και πέλετ».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή