Το νοσοκομείο και μας ΑΦΟΡΑ…και μας ΑΝΗΚΕΙ…!!! Reviewed by Momizat on . Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων εκφράζει τη συμπαράσταση και το σεβασμό της στα δίκαια και κατοχυρωμένα δικαιώματα των πασχόντω Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων εκφράζει τη συμπαράσταση και το σεβασμό της στα δίκαια και κατοχυρωμένα δικαιώματα των πασχόντω Rating: 0

Το νοσοκομείο και μας ΑΦΟΡΑ…και μας ΑΝΗΚΕΙ…!!!

Το νοσοκομείο και μας ΑΦΟΡΑ…και μας ΑΝΗΚΕΙ…!!!

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων εκφράζει τη συμπαράσταση και το σεβασμό της στα δίκαια και κατοχυρωμένα δικαιώματα των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, των ευαίσθητων ομάδων με χρόνια νοσήματα, καθώς επίσης και όλων των συμπολιτών που επισκέπτονται το Νοσοκομείο για θέματα υγείας.

Ο σεβασμός, η ισότητα, η δικαιοσύνη, η ηθική και ψυχική ανάταση, η συνεργασία, και το φιλικό περιβάλλον μεταξύ των εργαζομένων, είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και την αντιμετώπιση του ασθενούς με χαμόγελο.

Κάθε προσπάθεια ιδιοτέλειας, σκοπιμότητας και ψυχροπολεμικής συμπεριφοράς, σκοπό έχει να δημιουργήσει συνθήκες “διαίρει και βασίλευε” και να αλλοιώσει το δημόσιο χαρακτήρα του Νοσοκομείου μας.

Η τοπική κοινωνία και οι εργαζόμενοι στηρίζουμε μαζί, το “Ναό της Υγείας” στη πόλη μας επειδή και μας ΑΦΟΡΑ… και μας ΑΝΗΚΕΙ..,!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή