Αξιολόγηση παρωδία Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε  η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων στο 10ο Δ.Σ. Τρικάλων, παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ κ. Θανάση Κικινή Πραγματοποιήθηκε  η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων στο 10ο Δ.Σ. Τρικάλων, παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ κ. Θανάση Κικινή Rating: 0

Αξιολόγηση παρωδία

Αξιολόγηση παρωδία

Πραγματοποιήθηκε  η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων στο 10ο Δ.Σ. Τρικάλων, παρουσία του Προέδρου της ΔΟΕ κ. Θανάση Κικινή και του Προεδρεύοντα της ΑΔΕΔΥ κ. Γιάννη Πάιδα.
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας) κ. Θανάσης Κικινής υπογράμμισε την αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση, αλλά και στην πολιτική που θέλει την υποβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν την παιδεία γενικότερα.

Tην εισαγωγή για τα θέματα που αφορούν τον εκπαιδευτικό κλάδο έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Χρήστος Τρικάλης

Φωτογραφία του Χρήστος Τρικάλης.
Ο προεδρεύων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Γιάννης Πάιδας ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς και τους δημοσίους υπαλλήλους γενικότερα να μην συμμετέχουν στην αξιολόγηση παρωδία.
Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε και αναφέρθηκε στα θέματα που ταλανίζουν την Δημόσια Εκπαίδευση, το μέλος του Δ.Σ.της ΑΔΕΔΥ κ Βασίλης Ζώης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή