Απατεώνες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και «άρπαξαν» χιλιάδες ευρώ από γυναίκα στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Μεγάλη κομπίνα πήγαν να στήσουν απατεώνες στη Λάρισα και τα κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα και να της αποσπάσουν έξι χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα κα Μεγάλη κομπίνα πήγαν να στήσουν απατεώνες στη Λάρισα και τα κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα και να της αποσπάσουν έξι χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα κα Rating: 0

Απατεώνες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και «άρπαξαν» χιλιάδες ευρώ από γυναίκα στη Λάρισα

Απατεώνες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και «άρπαξαν» χιλιάδες ευρώ από γυναίκα στη Λάρισα

Μεγάλη κομπίνα πήγαν να στήσουν απατεώνες στη Λάρισα και τα κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη γυναίκα και να της αποσπάσουν έξι χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα κατά την προσφιλή συνήθεια αρκετών συμμοριών που κάνουν το ίδιο πράγμα στην πόλη μας όπως αποδεικνύεται, σπείρα που δρα στη Λάρισα, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικιωμένη και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς τρομοκράτησαν την γιαγιά, λέγοντάς της πως η κόρη της προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και για να μην καταλήξει στην φυλακή θα πρέπει η ηλικιωμένη να δώσει στους απατεώνες που παρίσταναν τους αστυνομικούς 30 χιλιάδες ευρώ.

Η ηλικιωμένη ζήτησε να μιλήσει με την κόρη της για να επιβεβαιώσει ότι δεν της έστησαν παγίδα και τότε μια γυναίκα προσποιουμένη την κόρη της, της μίλησε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να την πιστέψει και να συμφωνήσει να τους πληρώσει, με την μόνη διαφορά ότι θα έδινε 6 και όχι 30 χιλιάδες ευρώ καθώς δεν είχε περισσότερα.

Έτσι κλείστηκε σε λίγη ώρα μέσα το ραντεβού και στην πόρτα της γιαγιάς στο σπίτι της εμφανίστηκε, μια γυναίκα η οποία για μια ακόμη φορά προσποιήθηκε την αστυνομικό, πήρε τα χρήματα και έγινε …λαγός.

Πληροφορίες της pressalarissa αναφέρουν πως η σπείρα με τηλεφώνημα προσπάθησε να εξαπατήσει και άλλες γυναίκες σήμερα αλλά δεν τα κατάφερε όπως με την συγκεκριμένη ηλικιωμένη κυρία.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και καλεί όποιο συμπολίτη γνωρίζει κάτι για την υπόθεση ή δέχτηκε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα ή απειλές, να έρθει άμεσα σε επικοινωνία με την αστυνομία στη Λάρισα.

pressalarissa.g

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή