Αποτελέσματα υποψηφίων των πανελλήνιων εξετάσεων Reviewed by Momizat on . Αναρτώνται την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στα λύκεια οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων. Σύμφωνα με εγκύκλιο του  υπουργείο Παιδείας Αναρτώνται την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στα λύκεια οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων. Σύμφωνα με εγκύκλιο του  υπουργείο Παιδείας Rating: 0

Αποτελέσματα υποψηφίων των πανελλήνιων εξετάσεων

Αποτελέσματα υποψηφίων των πανελλήνιων εξετάσεων

Αναρτώνται την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στα λύκεια οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του  υπουργείο Παιδείας οι διευθυντές των λυκείων θα παραλάβουν τις καταστάσεις με τις βαθμολογίες το πρωί της Παρασκευής, ώστε οι βαθμοί να αναρτηθούν μέχρι το μεσημέρι σε όλα τα σχολεία καθώς και στον ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητήσουν τις βαθμολογίες και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας με τον οκταψήφιο αριθμό τους. Επίσης, το υπουργείο δημιούργησε ειδική εφαρμογή υπολογισμού των μορίων.

Θα ακολουθεί η διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων για τις επιλογές τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή