Αποχωρούν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου τα τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας Reviewed by Momizat on . Την αποχώρησή τους από το μπλόκο της Νίκαιας και την ολοκλήρωση των φετινών κινητοποιήσεων αποφάσισαν το απόγευμα της Παρασκευής οι αγρότες, μετά τη χθεσινή άκα Την αποχώρησή τους από το μπλόκο της Νίκαιας και την ολοκλήρωση των φετινών κινητοποιήσεων αποφάσισαν το απόγευμα της Παρασκευής οι αγρότες, μετά τη χθεσινή άκα Rating: 0

Αποχωρούν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου τα τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας

Αποχωρούν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου τα τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας

Την αποχώρησή τους από το μπλόκο της Νίκαιας και την ολοκλήρωση των φετινών κινητοποιήσεων αποφάσισαν το απόγευμα της Παρασκευής οι αγρότες, μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο.

Όπως τονίστηκε στη γενική συνέλευση, το κέρδος για τη φετινή κινητοποίηση ήταν αφενός η ενότητα του αγροτικού κινήματος κι αφετέρου η ανάδειξη των ρεαλιστικών προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα και η αποδοχή τους απ’ όλους τους πολιτικούς φορείς.

Οι αγρότες επίσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση πως σκόπιμα επέλεξε να μη δώσει απαντήσεις στα αιτήματά τους «για να μη δικαιώσει τα μπλόκα των τρακτέρ».

Πλέον οι αγρότες δίνουν ραντεβού για την 1η Μαρτίου με συλλαλητήριο επ’ αφορμή της δικαστικής οδού που έλαβαν οι φετινές κινητοποιήσεις με την κλήση δέκα αγροτών, από την πρώτη κιόλας ημέρα του αγώνα.

Στις 17 Μαρτίου θα γίνει ο αγωνιστικός εορτασμός της εξέγερσης στο Κιλελέρ, ενώ εντός του ίδιου μήνα προγραμματίζεται μεγάλο πανθεσσαλικό αγροτικό συλλαλητήριο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή