Από την Αγχίαλο για Παρίσι, Λονδίνο, Μόναχο , Βρυξέλλες, Άμστερνταμ ,Τελ Αβίβ Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 14 Απριλίου ξεκινούν φέτος οι πτήσεις για στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Η εταιρία Transavia France, με απευθείας πτήσεις στη γραμμή Παρίσι – Ν. Αγχίαλ Το Σάββατο 14 Απριλίου ξεκινούν φέτος οι πτήσεις για στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Η εταιρία Transavia France, με απευθείας πτήσεις στη γραμμή Παρίσι – Ν. Αγχίαλ Rating: 0

Από την Αγχίαλο για Παρίσι, Λονδίνο, Μόναχο , Βρυξέλλες, Άμστερνταμ ,Τελ Αβίβ

Από την Αγχίαλο για Παρίσι, Λονδίνο, Μόναχο , Βρυξέλλες, Άμστερνταμ ,Τελ Αβίβ

Το Σάββατο 14 Απριλίου ξεκινούν φέτος οι πτήσεις για στο αεροδρόμιο της Αγχιάλου. Η εταιρία Transavia France, με απευθείας πτήσεις στη γραμμή Παρίσι – Ν. Αγχίαλος θα εκτελεί πτήσεις μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 27 Απριλίου ξεκινούν οι πτήςεις της ίδιας εταιρίας, από το Άμστερνταμ μέσω Κεφαλονιάς, που θα συνεχιστούν μέχρι 29 Ιουνίου και θα επαναληφθούν από 7 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου.
Το Σάββατο 28 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, που θα έχουν διάρκεια μέχρι 27 Οκτωβρίου και της TUI fly για τη πτήση Βρυξέλες- Ν. Αγχίαλος, που θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. Από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται δρομολόγια κάθε Τετάρτη, της TUI fly από Βρυξέλες για Ν. Αγχίαλο μέσω Καβάλας, ενώ από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος, μέσω Σκιάθου της Enter air.
Τέλος, στις 30 Ιουνίου μέχρι 1 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος από την Easy Jet κάθε Τετάρτη και Σάββατο και από 16 Ιουλίου μέχρι 1 Οκτωβρίου τα δρομολόγια Τελ Αβίβ – Ν. Αγχίαλος από την TUS AIR κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Αφήστε το σχόλιο σας