Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία του “Μύλου των Ξωτικών” – του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Ειλημμένη είναι η απόφαση του Δήμου Τρικκαίων για την διοργάνωση του 10ου Μύλου των Ξωτικών μόνο σε ανοιχτούς χώρους στη περιοχή του Μήλου Ματσόπουλου και με σε Ειλημμένη είναι η απόφαση του Δήμου Τρικκαίων για την διοργάνωση του 10ου Μύλου των Ξωτικών μόνο σε ανοιχτούς χώρους στη περιοχή του Μήλου Ματσόπουλου και με σε Rating: 0

Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία του “Μύλου των Ξωτικών” – του Κώστα Κουτσονάσιου

Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία του “Μύλου των Ξωτικών” – του Κώστα Κουτσονάσιου

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Δήμου Τρικκαίων για την διοργάνωση του 10ου Μύλου των Ξωτικών μόνο σε ανοιχτούς χώρους στη περιοχή του Μήλου Ματσόπουλου και με σεβασμό όλων των πρωτοκόλλων ασφάλειας.

Έτσι από τις 3 Δεκεμβρίου του παρόντος έτους ως την 6 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών στη πόλη μας, με πολύ θετικά αποτελέσματα όπως έχουν δείξει οι προηγούμενες προ πανδημίας διοργανώσεις, για τη τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Αποτελεί λοιπόν μοναδική ευκαιρία στη διάρκεια λειτουργίας του “Μύλου των Ξωτικών”, η Περιφέρεια, οι τοπικοί Δήμοι, οι φορείς του και οι επιχειρήσεις του νομού, να διοργανώσουν παραπλεύρως η στον ίδιο χώρο Έκθεση Τρικαλινών Προιόντων και Τουριστικής Προβολής της περιοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή