ΑΣΧΗΜΑ….ΜΑΝΤΑΤΑ Reviewed by Momizat on .   Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. – Πολιτευτής                   Ένα καυτό φθινόπωρο αναμένεται για την μέση Ελληνική οικογένεια σε   Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. – Πολιτευτής                   Ένα καυτό φθινόπωρο αναμένεται για την μέση Ελληνική οικογένεια σε Rating: 0

ΑΣΧΗΜΑ….ΜΑΝΤΑΤΑ

ΑΣΧΗΜΑ….ΜΑΝΤΑΤΑ

 

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. – Πολιτευτής

 

                Ένα καυτό φθινόπωρο αναμένεται για την μέση Ελληνική οικογένεια σε λίγες ημέρες. Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με ουρά τους ΑΝ.ΕΛ. ετοιμάζονται να βάλουν βαθειά το κρατικό χέρι στην σχεδόν άδεια πλέον τσέπη των μισθωτών, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών και σχεδόν όλων των άλλων κοινωνικών τάξεων. Παρά τα λόγια τα … μεγάλα και τα …ψεύτικα η νέα φοροκαταιγίδα του Σεπτεμβρίου είναι καταστροφική για όλους τους πολίτες. Δυστυχώς θα δίνουν πλέον μισθούς και συντάξεις πείνας….!

                Οι λαϊκιστές του Τσίπρα – Καμμένου δεν έχουν καταλάβει πως τα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζουν σε βάρος της κοινωνίας δεν μπορεί να κρατήσουν για πολύ καιρό. Οι κορδέλες που άρχισαν να κόβουν σε υπόγειες διαβάσεις, σε νοσοκομεία και σε αεροδρόμια, δείχνουν από μόνες τους πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Σημειωτέον, πως πολλά απ’ αυτά τα έργα έγιναν με ιδιωτικά χρήματα. Έτσι λοιπόν κάναν… μνημόσυνο με ξένα… κόλλυβα. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ διαφορετική απ’ όσα λέγονται και γράφονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ., οι οποίοι ΑΝ.ΕΛ. δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθούν εκτός… νυμφώνος και τότε θα’ ναι για… κλάματα…!

                Κι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση και στο κόμμα, είναι όλοι εναντίον όλων με αφορμή τα επεισόδια με τους αντιεξουσιαστές, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθεί να αυξήσει την εκλογική βάση με ρηξικέλευθες προτάσεις και με το άνοιγμα στους 17αρηδες, τα, οικονομικά του κράτους πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η δεύτερη αξιόλογη είναι προ… των πυλών του Σεπτεμβρίου και οι αποφάσεις για τα εργασιακά και τα οικονομικά μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Να γιατί ο Τσίπρας εξετάζει πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο. Θέλει έτσι να αποφύγει τα σκληρά μέτρα των δανειστών και την διάλυση του εργασιακού και κοινωνικού ιστού. Όσο κι αν διαψεύδουν το σενάριο αυτό οι πρόωρες εκλογές είναι πάνω στο τραπέζι των πολιτικών εξελίξεων.         

                Καταιγίδα, λοιπόν, σε λίγο από την υποτιθέμενη κυβέρνηση του … Λαού με μεγάλες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και με τα φιρμάνια για τον ΕΝΦΙΑ και την Εφορία. Η «τρίπλα» της κυβέρνησης με την πρώτη δόση του φόρου ακινήτων δημιουργεί αδιέξοδα. Έτσι έρχεται μεγάλο τσουνάμι οικονομικών υποχρεώσεων και … μαχαίρι σε συντάξεις και σε μισθούς. Οι αποδοχές μειώνονται και οι φόροι, η ανεργία, τα λουκέτα, και η οικονομική καταστροφή μεγαλώνουν ενώ οι Υπουργοί αγοράζουν τα iphone τους με λεφτά του Δημοσίου.

                Άσχημα…. Τα Μαντάτα για τους πολίτες και για την αγορά που στέρεψε από ζεστό… χρήμα. Παρά ταύτα λεφτά… υπάρχουν μόνο για τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ. Αύξηση έως και 75% στους μίσθους της νέας Διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Βροχή … τα χιλιάρικα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος θα παίρνει ετησίως από 180.000 έως 220.000Ευρώ. πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά αλλά ακριβοπληρωμένη από τον φτωχό Λαό…!

                Ας προσέχαμε…! Πάντως το πρόσφατο ναυάγιο θα προκαλέσει μεγάλη πολιτική τρικυμία.

Σχόλια (1)

  • Ανακύκλωση ΤΕΛΟΣ

    Το βαλατε κι εσείς το χερακι σας στην πρώτη φορά Αριστερά.
    Αφού όμως δεν πραγματοποιήθηκε ο παρθενικος σας διορισμός στη Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλαξατε τροπαριο.Η κοινωνία μας ευτυχώς δεν έχει μνήμη χρυσοψαρου.Οι πλανοδιοι πολιτευτες στον καδο των πολιτικων σκουπιδιων . Τέρμα στην ανακύκλωση των σωτηρων!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή