Αυξημένα τα εισιτήρια των ΚΤΕΛ λόγω ΦΠΑ Reviewed by Momizat on . Αυξημένες είναι οι τιμές των εισιτηρίων κατά 10% στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Τρικάλων, αφού η αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23%, δεν άφησε περιθώρια στην κοινοπραξία να συν Αυξημένες είναι οι τιμές των εισιτηρίων κατά 10% στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Τρικάλων, αφού η αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23%, δεν άφησε περιθώρια στην κοινοπραξία να συν Rating: 0

Αυξημένα τα εισιτήρια των ΚΤΕΛ λόγω ΦΠΑ

Αυξημένα τα εισιτήρια των ΚΤΕΛ λόγω ΦΠΑ

Αυξημένες είναι οι τιμές των εισιτηρίων κατά 10% στα υπεραστικά ΚΤΕΛ Τρικάλων, αφού η αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23%, δεν άφησε περιθώρια στην κοινοπραξία να συνεχίσει με τις ίδιες τιμές.

Όπως είναι φυσικό αυτό δυσαρεστεί ιδιαίτερα τους επιβάτες, ωστόσο, όπως τονίζει και ο πρόεδρος κ. Βασίλης Τζατζάκης, η αύξηση ήταν αδιέξοδο αφού τα νέα δεδομένα έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό οικονομικό κλοιό για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Όπως τονίζει, εδώ και πέντε χρόνια, οι τιμές στα εισιτήρια δεν είχαν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο, ενώ παράλληλα μέσα από προωθητικές ενέργειες για τη χρήση των λεωφορείων, οι προσφορές ήταν ιδιαίτερα δελεαστικές για το επιβατικό κοινό. Ωστόσο το κόστος για τα ίδια τα ΚΤΕΛ αφορούσε αστρονομικές αυξήσεις μέσα από τη δραματική αύξηση στο κόστος των διοδίων, που αγγίζει το 200% χωρίς να προβλέπεται καμία εξαίρεση για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ώστε να ενισχυθεί τουλάχιστον η χρήση τους.

Η αύξηση του ΦΠΑ οδήγησε μοιραία και σε αύξηση των εισιτηρίων ενώ αναμένεται μείωση στον αριθμό των επιβατών, οι οποίοι λόγω των συνθηκών έτσι κι αλλιώς συνεχώς μειώνονται.

Η ΕΡΕΥΝΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή