Αυξημένη η κάθοδος των ετεροδημοτών στον Νομό Τρικάλων για το Πάσχα Reviewed by Momizat on . Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, πλέον, για το Πάσχα, χιλιάδες είναι οι ετεροδημότες που επιστρέφουν στα "πατρώα εδάφη" αλλά και οι επισκέπτες που επέλεξαν τη Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, πλέον, για το Πάσχα, χιλιάδες είναι οι ετεροδημότες που επιστρέφουν στα "πατρώα εδάφη" αλλά και οι επισκέπτες που επέλεξαν τη Rating: 0

Αυξημένη η κάθοδος των ετεροδημοτών στον Νομό Τρικάλων για το Πάσχα

DSC00780
Με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, πλέον, για το Πάσχα, χιλιάδες είναι οι ετεροδημότες που επιστρέφουν στα “πατρώα εδάφη” αλλά και οι επισκέπτες που επέλεξαν την Καλαμπάκα και τα χωριά του Ασπροποτάμου για να περάσουν τις γιορτές . Σήμερα στην Ασκληπιού δεν έπεφτε “καρφίτσα” .
DSC00778

DSC00777

DSC00781

DSC00783

Στις μονές που κρέμονται από τα απόκρυμνα βράχια, το Πάσχα σας θα πάρει άλλη όψη με κατανυκτικές ολονυχτίες υπό το φως των κεριών, ψαλμωδίες και βυζαντινή μουσική. Οι επιτάφιοι είναι λιτά στολισμένοι, χωρίς το θόλο με τον οποίο τους έχουμε συνηθίσει, ενώ το βράδυ της Ανάστασης οι λειτουργίες αρχίζουν στις 9 μ.μ..
Meteora (1)

iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιο σας