Αυτοί είναι οι τρεις νέοι Λαρισαίοι αντιπεριφερειάρχες – Ποιά τα καθήκοντά τους Reviewed by Momizat on . Τους νέους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Σε ότι αφορά Τους νέους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Σε ότι αφορά Rating: 0

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι Λαρισαίοι αντιπεριφερειάρχες – Ποιά τα καθήκοντά τους

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι Λαρισαίοι αντιπεριφερειάρχες – Ποιά τα καθήκοντά τους

Τους νέους αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, όρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Σε ότι αφορά την περιφερειακή ενότητα Λάρισας, αναλαμβάνουν τρεις χαρτοφυλάκιο. Πρόκειται για το Νίκο Λιούπα με αντικείμενο τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τη νεολαία και τη δια βίου μάθηση, τον Βασίλη Πινακά με αντικείμενο τη δημόσια υγεία και την πρόνοια και τον Απόστολο Μπίλη με αντικείμενο την αγροτική οικονομία, την κτηνιατρική και την υδροοικονομία.

Από τα Τρίκαλα ορίστηκε αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Εμπορίου ο Χρήστος Γακόπουλος, από τη Μαγνησία αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος ο Κωνσταντίνος Χαλέβας Περιβάλλοντος και από την Καρδίτσα αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών ο Δημήτριος Αναγνωστόπουλος. Εντεταλμένος σύμβουλος Βορείων Σποράδων ο κ. Πλωμαρίτης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή