Βλέπει… κάλπες τον Μάρτιο Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, με αποκλειστική δήλωση σταparapolitika.gr κάνει πρόβλεψη για εθνικές εκλογές στις 22 - 29 Μαρτίου του 2015. Ο Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος, με αποκλειστική δήλωση σταparapolitika.gr κάνει πρόβλεψη για εθνικές εκλογές στις 22 - 29 Μαρτίου του 2015. Ο Rating: 0

Βλέπει… κάλπες τον Μάρτιο

Βλέπει… κάλπες τον Μάρτιο

Ο βουλευτής της Νέας ΔημοκρατίαςΜιχάλης Ταμήλοςμε αποκλειστική δήλωση σταparapolitika.gr κάνει πρόβλεψη για εθνικές εκλογές στις 22 – 29 Μαρτίου του 2015. Ο κ. Ταμήλος είπε χαρακτηριστικά: “Αν δεν καταφέρουμε να βγάλουμε Πρόεδρο στις 10 Φεβρουαρίου που ξεκινούν οι διαδικασίες, θα στηθούν κάλπες στις 22 ή 29 Μαρτίου” και συμπλήρωσε “δεν μπορούμε να μην έχουμε προβλέψει όλα τα ενδεχόμενα. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα”.

Ο βουλευτής Τρικάλων είπε όσο αφορά την διαδικασία εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας: “Πρέπει επικοινωνιακά να πούμε στο λαό τι έχουμε καταφέρει αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης μας. Όταν ξεκινήσουμε τις διαδικασίες στην Βουλή για την εκλογή προέδρου ο κόσμος να ξέρει. Να ξέρει ποιον προτείνουμε για Πρόεδρο, τι όφελος θα έχει η χώρα με την συνέχιση της διακυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. Πρέπει να έχουμε προγραμματίσει τις κινήσεις μας. Αν δεν βγει Πρόεδρος για ένα ψήφο εμείς τι θα κάνουμε; Θα κοιταζόμαστε στα μάτια; Πρέπει να έχουμε πλάνο ακόμα και για το ενδεχόμενο εκλογών. Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Εγώ ήδη κάνω το κουμάντο μου πάντως…”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή