Βουτιά του τζίρου εως και 70% για τα καταστήματα των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Κατακόρυφη πτώση γνωρίζει ο τζίρος στα εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων και όπως ανέφεραν στην trikkipress στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης η πτώση αγγ Κατακόρυφη πτώση γνωρίζει ο τζίρος στα εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων και όπως ανέφεραν στην trikkipress στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης η πτώση αγγ Rating: 0

Βουτιά του τζίρου εως και 70% για τα καταστήματα των Τρικάλων

triikala
Κατακόρυφη πτώση γνωρίζει ο τζίρος στα εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων και όπως ανέφεραν στην trikkipress στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης η πτώση αγγίζει και το -70% .

Εμπορικοί δρόμοι είναι έρημοι και όπως ανέφερε γνωστός καταστηματάρχης «πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και ότι θα έχουμε μεγαλύτερο κλείσιμο καταστημάτων το φθινόπωρο”.

Όσον αφορά στις εκπτώσεις αυτές συνεχίζονται έως τις 31 Αυγούστου δίνοντας τα περιθώρια στους πολίτες να καλύψουν τις ανάγκες τους. Εξάλλου η αγορά των Τρικάλων καλύπτει όλα τα γούστα, προσφέροντας είδη για όλα τα πορτοφόλια και τις ανάγκες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή